- Emoji Skoru
- 106.190
- Puanlar
- 798
Ben bilmem kanıtlanan lazım kendiniGözüm görmesin seni![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmem kanıtlanan lazım kendiniGözüm görmesin seni![]()
![]()
Biz birbirimize laf sokup, sevgimizi pekiştiriyoruzBiriniz diğerinin saçına yapışsaydı bari, böyle aksiyon olmadan olmaz ki![]()
Banada teşekkür etsene mune teyzeSonuçların açıklanmasına az kalmış.
Nevreste yıllardır bölüme büyük emeğin katkın oldu senin katkıların yadsınamazbugüne kadar yarışmalara katılan ve bu kategoride yarışan herkesin eline emeğine yüreğine sağlık
@Nevreste sonraki kategoride toplu katliam yapılacaksa bir haber et anında![]()
Sen şimdi mimik de yapamıyorsundur, şaşır bakayım dersek şaşırabiliyor musun meselaBotoksum erir![]()
Yapan da burada yapmıyor ki, o yüzden cıksBiriniz diğerinin saçına yapışsaydı bari, böyle aksiyon olmadan olmaz ki![]()
Bencede tırsKapandı yazısını görmeden erken yasom tırsıyorum![]()
Heee beni saldın etrafa oy verin diye ekmek çıkmadı dimi sana cımbızı kırılasıcaBiriniz diğerinin saçına yapışsaydı bari, böyle aksiyon olmadan olmaz ki![]()
Gelir poğaça kek birşeyler yaparsın diye düşündüm gelmedinKadın beni evine davet etti ben gitmedimGünahını almayayım
![]()
Bir gitseydin bir foti atsaydinKadın beni evine davet etti ben gitmedimGünahını almayayım
![]()
Yaptığı yollukları alırdınGelir poğaça kek birşeyler yaparsın diye düşündüm gelmedin![]()
![]()
Yazıklar olsun emeklerimeBir gitseydin bir foti atsaydinyumurta Barım kırıp atsa inanacagim ama oda yok
![]()
Bende ondan gelmedimGelir poğaça kek birşeyler yaparsın diye düşündüm gelmedin![]()
![]()
Affetmiyacagımmmmmmm cagımmmm cagımmmm cagımmmmmmmYetisemiyorum gözümden kaçan mesaj varsa affola,![]()
Oy vermemişsiniz diye duydukMune etiketlemis , yemin ederim birsey yapmadim![]()

Korkma birşey olmayacakMune etiketlemis , yemin ederim birsey yapmadim![]()
O emojiki ozledigimi farkettim canoyaaaBencede tırsHer an ben kazanabilirim
verdim , vermeyen tas olsunOy vermemişsiniz diye duyduk![]()