- Emoji Skoru
- 161.282
- Puanlar
- 898
Nerde o eski sunumlarYaratıcılık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde o eski sunumlarYaratıcılık![]()
Böreğimi leğende yüzdürse miydim acabaYaratıcılık![]()
Önce söyleseydinElektrikçi geldi demiştim oysa elenktrikçi ben mişim aplaa asma tavan led döşeme yapılır
Benim çırakta beni anca çeksin bütün işi ben yapiyorum kan ter içinde o kalıp yoruluyor anlamiyorum bu adamida yaÖnce söyleseydin![]()
Erkekler hep öyleBenim çırakta beni anca çeksin bütün işi ben yapiyorum kan ter içinde o kalıp yoruluyor anlamiyorum bu adamida ya![]()
Ocağı açtığına şükretmiyorsindaErkekler hep öyle
Bugün evde olmayacağım için dün dolma yaptım.Dedim sen pişirirsin.
Diyor çok yoruldum 1.5 saat başında bekledim
Yani ocağı açıp başında beklemek ne kadar zor olabilir
Ayrıca başında beklemeye gerek yoktu![]()
Aslında o dolmayı da yapardıOcağı açtığına şükretmiyorsinda![]()
Nuri avatarlı Mune’den bildirimi şaşırtamacalı soru gibi düşünün@Mune tarafından etiketlendim yarışmaya, @HAbibte ’nin fotoğrafı vardı. Nasıl oluyor?
MaşallahEskisi gibi giremiyorum benim ikizler birinci sınıf bu sene dedim ki niye etiketlendim ya bi oy kullandım bi de dün yorum yaptım bişey de yazmadım ahahah korku kötü bişey![]()
Elektrikçi geldi demiştim oysa elenktrikçi ben mişim aplaa asma tavan led döşeme yapılır
Erkekler hep öyle
Bugün evde olmayacağım için dün dolma yaptım.Dedim sen pişirirsin.
Diyor çok yoruldum 1.5 saat başında bekledim
Yani ocağı açıp başında beklemek ne kadar zor olabilir
Ayrıca başında beklemeye gerek yoktu![]()
Abla, eşim mart ayında ameliyat oldu ondan sonra ayarları bozulduAdres veriyorum sizin kocaları benim kocanın yanına staja alalım, süpürme silme bulaşık kurulayıp kaldırma elektrik işleri her türlü tesisat kursu verilir![]()
Botoks ve yakın gözlüğü diyincede benAnaaaa hem botokslu hem de bu yaşta yakın gözlüğü mü
Rabbülalemin Kartal kadar keskin gözlerime zeval getirmesin birileri Ya Rabbiii![]()
Geçmiş olsunAbla, eşim mart ayında ameliyat oldu ondan sonra ayarları bozuldu
Yoksa oda her türlü işi yapıyordu
Onu tekrar fabrika ayarlarına getireceğim![]()
Kimseye söylemeyin bu tadilat işleri kalp benAdres veriyorum sizin kocaları benim kocanın yanına staja alalım, süpürme silme bulaşık kurulayıp kaldırma elektrik işleri her türlü tesisat kursu verilir![]()
Sağ ol ablacımGeçmiş olsun6 ayda sen çok tan kalkmış evin altından girip üstünden çıkmış, üzerine defalarca misafir ağırlamış olurdun, erkekler 1 ameliyat olur 6 sene yatar
![]()
En sevdiğimKimseye söylemeyin bu tadilat işleri kalp benbana bulaşık makinasını boşaltsın yeter
![]()
Tadilat demeyin banaKimseye söylemeyin bu tadilat işleri kalp benbana bulaşık makinasını boşaltsın yeter
![]()
Yav tadilatlari ben yapiyorum zaten elinin hamuruyla ilismesin bana hahahaTadilat demeyin bana
Bulaşık makinesi boşaltmaları en sevdiğim![]()
Bibi yaaaa yakın gözlüğü için çok erkendi sizlere.