Popüler Konu Fotoğraflı Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKI)

• Ankete Katılan
    413
  • Anket Kapalı .
Elektrikçi geldi demiştim oysa elenktrikçi ben mişim aplaa asma tavan led döşeme yapılır :27:
20260930_205222.webp

Benim çırakta beni anca çeksin bütün işi ben yapiyorum kan ter içinde o kalıp yoruluyor anlamiyorum bu adamida ya 🤣
Erkekler hep öyle 🤣
Bugün evde olmayacağım için dün dolma yaptım.Dedim sen pişirirsin.
Diyor çok yoruldum 1.5 saat başında bekledim:70:
Yani ocağı açıp başında beklemek ne kadar zor olabilir:70:
Ayrıca başında beklemeye gerek yoktu:70:

Erkekler hep öyle 🤣
Ocağı açtığına şükretmiyorsinda :70:

@Mune tarafından etiketlendim yarışmaya, @HAbibte ’nin fotoğrafı vardı. Nasıl oluyor?
Nuri avatarlı Mune’den bildirimi şaşırtamacalı soru gibi düşünün 😂😂😂
Eskisi gibi giremiyorum benim ikizler birinci sınıf bu sene dedim ki niye etiketlendim ya bi oy kullandım bi de dün yorum yaptım bişey de yazmadım ahahah korku kötü bişey 😂
Maşallah 🧿🧿🧿 Allah zihin açıklığı versin🙏 size de bol sabır dilerim 😵‍💫

Bu sefer ısırmak için değil, yarışmaya oy vermeyen varsa oy kullansın diye oldu birazcık😬🙄😂

Elektrikçi geldi demiştim oysa elenktrikçi ben mişim aplaa asma tavan led döşeme yapılır :27:

Erkekler hep öyle 🤣

Adres veriyorum sizin kocaları benim kocanın yanına staja alalım, süpürme silme bulaşık kurulayıp kaldırma elektrik işleri her türlü tesisat kursu verilir 🤣🤣

Adres veriyorum sizin kocaları benim kocanın yanına staja alalım, süpürme silme bulaşık kurulayıp kaldırma elektrik işleri her türlü tesisat kursu verilir 🤣🤣
Abla, eşim mart ayında ameliyat oldu ondan sonra ayarları bozuldu:70:
Yoksa oda her türlü işi yapıyordu🤣
Onu tekrar fabrika ayarlarına getireceğim:70:

Abla, eşim mart ayında ameliyat oldu ondan sonra ayarları bozuldu:70:
Yoksa oda her türlü işi yapıyordu🤣
Onu tekrar fabrika ayarlarına getireceğim:70:
Geçmiş olsun 🙏 6 ayda sen çok tan kalkmış evin altından girip üstünden çıkmış, üzerine defalarca misafir ağırlamış olurdun, erkekler 1 ameliyat olur 6 sene yatar 😂

Kimseye söylemeyin bu tadilat işleri kalp ben 🤫 bana bulaşık makinasını boşaltsın yeter 🤣

Geçmiş olsun 🙏 6 ayda sen çok tan kalkmış evin altından girip üstünden çıkmış, üzerine defalarca misafir ağırlamış olurdun, erkekler 1 ameliyat olur 6 sene yatar 😂
Sağ ol ablacım 💜
Beni az çok bilirler ben asla yatamam,boş duramam,nazlanamam🤣
Erkekler çok nazlı🤣
Bu sıralar ben biraz yoğunum mecburen eski ayarlarına dönecek 🤣

Botoks ve yakın gözlüğü diyincede ben :27:
Bibi yaaaa yakın gözlüğü için çok erkendi sizlere.
Geçen gün kardeşimi tiye aldım, hatun benden 3 yaş küçük aya vurursak aslında 3,5 yaş var ve 40’ından beri yakın gözlüğü takıyor, artık gözlüksüz hiç göremiyormuş😵‍💫

Rimel sürecek kirpiğine denk getiremiyor 🤣🤣

Back
X