Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 ay sonra belirdi ve bastırarak masaj yaptığımda ses geliyor kıkırdak sanırım.Merak ettim önceden böyle değildi de sonradan mı belirdi bu şişlik?
açıkçası benimde düzeleceğinden pek umudum yok.ve çok üzgünüm.Korkarim revizyon gerekli
Uzulme ama revizyon icin dogru doktoru arastir acele etme ben ikincisini ayni doktora oldum maf etti gerizekaliaçıkçası benimde düzeleceğinden pek umudum yok.ve çok üzgünüm.
Ameliyatı çok zor şartlarda oldum ve çok morarıp şiştim.bebeğim var.bir ameliyat daha psikolojik olarak düşüncesi bile yıpratıyor.ama bu şekilde kabullenebilir miyim onuda bilemiyorum.ne zor bi süreçmiş.Uzulme ama revizyon icin dogru doktoru arastir acele etme ben ikincisini ayni doktora oldum maf etti gerizekali
Çok teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı açıkçası.insan bu durumda ne düşüneceğini bilemiyor.benim ilk ameliyatımdı bu arada.fakat ikinci bi ameliyata cesaretimde yok,ya daha kötü olursa korkusu,vakit ve şartlar vs.ama çok belirgin kötü bi görüntü varsada mecbur olurum demiştim kendi kendime.içimi biraz rahatlattınız çok sağolun.doktorda artık düşmeyeceğini söyledi istediğim gibi hafif kalkık değil ama düşükte değil şimdilik.peki birşey daha sorsam tecrübelisiniz 5 ayla 1 yıl arasında burunda çok bi değişiklik olurmu.yada ne gibi değişiklikler olur.şimdiden teşekkür ederim.
Evet değişiklik olur daha incelir . İki yılda şeklini alır. En kötü ihtimalle bana göre sağ taraftaki çok hafif içe doğru olan bölüm daha çok çöker felan.Çok teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı açıkçası.insan bu durumda ne düşüneceğini bilemiyor.benim ilk ameliyatımdı bu arada.fakat ikinci bi ameliyata cesaretimde yok,ya daha kötü olursa korkusu,vakit ve şartlar vs.ama çok belirgin kötü bi görüntü varsada mecbur olurum demiştim kendi kendime.içimi biraz rahatlattınız çok sağolun.doktorda artık düşmeyeceğini söyledi istediğim gibi hafif kalkık değil ama düşükte değil şimdilik.peki birşey daha sorsam tecrübelisiniz 5 ayla 1 yıl arasında burunda çok bi değişiklik olurmu.yada ne gibi değişiklikler olur.şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim cevabınız için açıkçası burun sırtı ve ucunun ayrı durması konusunda bende sizin gibi düşünüyorum ama başka problemler çıkınca onları kabullendim pek önemsemedim mecburen.yoksa başarısız bi ameliyat geçirmişim sanırım ayrıntılara bakınca zaten bu ortada.kendimi avuttuğum tek şey eski burnumdan daha iyi olması.Burun ucunun kalkma ihtimali yok ama daha da aşağı iner mi bilmiyorum ödem durumunuza bağlı. Bir de burun sırtıyla ucu ayrı duruyor tek bir hatta başlayıp bitmiyor. Tabii bütün bunları fotoğrafları inceleyip söylüyorum, normalde daha iyi duruyordur eminim. Benim doktorum "dünyanın en iyi burnu da olsa fotoğraflarda illa ki bir kusur görünür" demişti. Ben olsam tekrar ameliyat olmazdım. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim umarım kusurlar daha çok göze batmaz ve daha iyi görünürEvet değişiklik olur daha incelir . İki yılda şeklini alır. En kötü ihtimalle bana göre sağ taraftaki çok hafif içe doğru olan bölüm daha çok çöker felan.
Açıkçası deri olarak bilmiyorum ben sormadım doktorda bişi söylemedi.ama önden hala kalın böyle kalırmı 5 ay oldu.1 yılda değişirmi bilemiyorum.umarım dediğiniz gibidirde 1 yıl sonra boşa üzülmüşüm derim.teşekkür ederim cevabınız için.Önden ciddi bir ödem var bilmiyorum farkettin mi. Bence bir yıl zaman ver kendine şeklini daha net görürsün böyle göze aşırı batan bir burun görmüyorum. Kalın derili gibisin bide.