- 8 Ekim 2023
- 4
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi seraysyln45
adetim 6gün gecikti belim ağrıyo ara ara kasık ağrısı göğüs ağrısı varsı azaldı şimdide peçeteye silince pembe bişi geldi yerleşme kanaması mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çift laf sokmak için değil bunun yanlıs oldugunu söylüyoruz?Kız zaten başlığa fotoğraflı diye belirtmiş.
Tıklamayın o zaman ?
Sırf iki çift laf sokmak için başlığa tıklıyorsunuz sonra yok midem,yok şu,yok bu.
Konu sahibi arkadaşım, sen de fotoğrafı kaldır istersen yöneticiden uyarı ya da ceza almadan.
Çok linç yersin cevap veren belki çıkar belki çıkmaz bile.
yeter ama fotoğraflı yazıyo bakmasaydın kardeşimmİki çift laf sokmak için değil bunun yanlıs oldugunu söylüyoruz?
Aynen öyle kimse kimseye laf sokma derdinde değil kötü niyetle kimse kimseye bişey söylemiyor ama buraya resim atmak ne kadar mantıklı.İki çift laf sokmak için değil bunun yanlıs oldugunu söylüyoruz?
Burada yanlış olduğunu belirten bir cümle göremedim. Direk azar.Ya hangi kafayla atıyorsunuz bunu anlamıyorum? Anonim diye mi bu özgüven
Olumsuz bir cümle olusturmusum? Böyle bir fotoğraf atmanın haklı bir yanı yok… işim gücüm yok pusuda yatıcam kim moklu fotoğrafını atsada azarlasam diye hey allahım yaBurada yanlış olduğunu belirten bir cümle göremedim. Direk azar.
O yüzden de öyle yazdım.
Üstelik sadece size değil genel konuştum.
Yanlış olduğunu ben de savunuyorum.
Ama söyleme şekilleri farklı.