Fotoraflı Bakarmısınız Yerleşme kanamasımı çok merak ediyorum

Donunuzu kakanizi çişinizi kaninizi cümle alem görmek zorunda değil öf.

Yine midemizin kalktığı bir gün.

Sizin kafanız mı güzel neden böyle şeyleri burada paylaşıyorsunuz ekli olmayan üyeler bile görüyor bu tür paylaşımları yapmayın artık şunu yaaa mide denen birşey bırakmıyorsunuz insanda

Kız zaten başlığa fotoğraflı diye belirtmiş.
Tıklamayın o zaman ?
Sırf iki çift laf sokmak için başlığa tıklıyorsunuz sonra yok midem,yok şu,yok bu.

Konu sahibi arkadaşım, sen de fotoğrafı kaldır istersen yöneticiden uyarı ya da ceza almadan.
Çok linç yersin cevap veren belki çıkar belki çıkmaz bile.

Ay saçmalık ya çok merak ediyorsanız zaten 6gğn gecikmiş gidin test verin kaset test alıp evde yapın bide daha tuvalette altınızı bile giyinmeden hemen fotoğraf çekip buraya atmak nasıl bir kafa ?

İki çift laf sokmak için değil bunun yanlıs oldugunu söylüyoruz?

Yaptığınız şey sanki çok normal, burdakiler eleştirince kötü bir şey olmuş oluyor. Yahu millet kandan ne anlasın. Belki regl kanaması? Ayrıca burayı dışardan herkes görüntüleyebiliyor.

Ya hangi kafayla atıyorsunuz bunu anlamıyorum? Anonim diye mi bu özgüven
Burada yanlış olduğunu belirten bir cümle göremedim. Direk azar.
O yüzden de öyle yazdım.
Üstelik sadece size değil genel konuştum.
Yanlış olduğunu ben de savunuyorum.
Ama söyleme şekilleri farklı.

Burada yanlış olduğunu belirten bir cümle göremedim. Direk azar.
O yüzden de öyle yazdım.
Üstelik sadece size değil genel konuştum.
Yanlış olduğunu ben de savunuyorum.
Ama söyleme şekilleri farklı.
Olumsuz bir cümle olusturmusum? Böyle bir fotoğraf atmanın haklı bir yanı yok… işim gücüm yok pusuda yatıcam kim moklu fotoğrafını atsada azarlasam diye hey allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…