fragmın ıgne

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar bu ılacı kullanan varmı bu benım canımı acıtıyor ve ıgnenınde derıye gırmesı zor oluyor sızdede oyle yakımıyomu sızlerı kızlar merak edıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

ben fragmin değil clexane kullanıyorum ama oda yakıyor canım.ayrıca göbeğim şimdiden mosmor oldu.daha 6 ay kullanacağım.nasıl olacak bilemiyorum...

canım bende fragmın kullanıyorum evet acıtıyor ama ne yapalım bebısler ıcın mecbursak herseye katlanıcaz. ama ben gobrekten vurulan ığnelerı ayaktayken vurulunca daha az acıdığını tecrube ettım kendımde.

kızlar bu ılacı kullanan varmı bu benım canımı acıtıyor ve ıgnenınde derıye gırmesı zor oluyor sızdede oyle yakımıyomu sızlerı kızlar merak edıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

karamel hamilemisin...?bu kan sulandırıcı iğnelerden bende kullanıcam bu denememde.....

hakkatten kızlar bende kan pıhtılaşması cıkmadı. daha doğrusu ulun bey boyle bir test ıstemedı ama dırek verdı bu denememde. allahtan hayırlısı.

canım senin iğnenin dozu kaçlık? ayrıca sendede kan pıhtılaşmasımı çıktı? yoksa önlem içinmi?
mtfr 677 heterozigot çıktı canım.ayrıca protein c de yüksekti.doktorum o yüzden verdi clexane canım.ayrıca 12. haftaya kadar prednol de kullanacağım.
clexane 0,4 lük canım.

hayır hamıle degılım bekleme asamasındayım bende umutta yaptırdım patrıka suleyman beye benımkı 5000 lık bugun 4.gunum 5 agustosta bellı olcak hayırlısı bu 4. dondurulmus bakalım

hadı bakalım canım hayırlısı. bende umutta ulun beyın hastasıyım 9. gunumdeyım. hıc ağrım sızım kalmadı yok oldu bırden hepsi. rabbım kucağımızı tez zamanda doldursun ınsallah arkadasım. hıc bırımızın elını boş bırakmasın.

senın az kalmıs hayırlısı olsun ınsalla olur senın kacıncı bu benım 4. olcak
hayırlısıyla saglıklı sıhatlı olup tutunurlar ınsallah

mtfr 677 heterozigot çıktı canım.ayrıca protein c de yüksekti.doktorum o yüzden verdi clexane canım.ayrıca 12. haftaya kadar prednol de kullanacağım.
clexane 0,4 lük canım.

canım bende heterozigotum...bu denemede hayırlısıyla ilk defa kullanıcam iğne.....sen diğer denemelerinde iğne kullanmışmıydın?yoksa yenimi belli oldu kan pıhtılaşman?

karamel bende kullandım ama clexane kullandım evet bazen çok canımı yakıyordu derime zor giriyordu demekki herkeste aynı oluyormuş
benim 3. denemem oldu 4 gün önce negatif sonuç aldım mhftr 677 homozigot çıkmıştı bende kullandım ama yine olmadı ben 2. denememde hamile kaldım ama kaybettim o zaman pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum inşallah herkes güzel sonuçlar alır

canım bende heterozigotum...bu denemede hayırlısıyla ilk defa kullanıcam iğne.....sen diğer denemelerinde iğne kullanmışmıydın?yoksa yenimi belli oldu kan pıhtılaşman?
yok canım diğerlerinde genetik bakılmamıştı dolayısıyla kullanmamıştım.bu denememde belli oldu ve kullanıyorum clexane ı.ayrıca prednolüde 4. aya kadar kullanmaya devam edeceğım tatlım.

kızlar bende ulun beyin hastasaydım....
hepinize pozitfif sonuçlar diliyorum....hakınızda hayırlısı olsun..rabbim bu yolda emeklerinizin karşılığını versin hepinize...

Back
X