kızlar bu ılacı kullanan varmı bu benım canımı acıtıyor ve ıgnenınde derıye gırmesı zor oluyor sızdede oyle yakımıyomu sızlerı kızlar merak edıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
ben fragmin değil clexane kullanıyorum ama oda yakıyor canım.ayrıca göbeğim şimdiden mosmor oldu.daha 6 ay kullanacağım.nasıl olacak bilemiyorum...
mtfr 677 heterozigot çıktı canım.ayrıca protein c de yüksekti.doktorum o yüzden verdi clexane canım.ayrıca 12. haftaya kadar prednol de kullanacağım.canım senin iğnenin dozu kaçlık? ayrıca sendede kan pıhtılaşmasımı çıktı? yoksa önlem içinmi?
mtfr 677 heterozigot çıktı canım.ayrıca protein c de yüksekti.doktorum o yüzden verdi clexane canım.ayrıca 12. haftaya kadar prednol de kullanacağım.
clexane 0,4 lük canım.
hayır hamıle degılım bekleme asamasındayım bende umutta yaptırdım patrıka suleyman beye benımkı 5000 lık bugun 4.gunum 5 agustosta bellı olcak hayırlısı bu 4. dondurulmus bakalım
yok canım diğerlerinde genetik bakılmamıştı dolayısıyla kullanmamıştım.bu denememde belli oldu ve kullanıyorum clexane ı.ayrıca prednolüde 4. aya kadar kullanmaya devam edeceğım tatlım.canım bende heterozigotum...bu denemede hayırlısıyla ilk defa kullanıcam iğne.....sen diğer denemelerinde iğne kullanmışmıydın?yoksa yenimi belli oldu kan pıhtılaşman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?