• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FRANSA'DA BASBAKAN DAVUTOGLU'NA BUYUK AYIP

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Charlie Hebdo katliamını lanetlemek için Paris'te düzenlenen yürüyüşe katılmasının yankıları devam ediyor.

DAVUTOĞLU BİRKAÇ KEZ YELTENDİ, HOLLANDE ÖNCE DİĞER LİDERLERLE TOKALAŞTI

Yürüyüşte dikkat çeken bir detay vardı. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, diğer ülke liderleriyle yakından ilgilenirken Başbakan Davutoğlu'na mesafeliydi. Hollande, yürüyüş sırasında bütün ülke liderleriyle selamlaştı. Bu esnada Davutoğlu, bir iki kez tokalaşmak için yeltendi ancak Hollande iki liderle tokalaşıp, öpüştükten sonra Davutoğlu'nun elini sıktı.

DAVUTOĞLU'NA SARILMADI

Dikkat çeken bir diğer detay da Hollande diğer ülke liderlerine tek tek sarılması oldu. Fransız lider, Davutoğlu ile sadece tokalaşmakla yetindi.

Bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.
FRANSADA BASBAKAN DAVUTOGLU'NA BUYUK http://m.haberler.com/frasan-da-basbakan-davutoglu-na-buyuk-ayi

Aslinda akplileri sevmem ama turkiyeyi yoneten bir adam teroru lanetlemeye gitmis saygisizlik yapmislar ama suda var bizde o kadar sehit verdik boyle yuruyusler duzenlenmedi..
Bide islamafobi adlandirdilar bence gitmeseydi turkiyeyi temsilen gitti geldigi duruma bak..

Bence de ayıp edilmiş.
Ne olursa olsun teröre karşı birlikte hareket etmek gerek,bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp.

Evet gerçekten ayıp olmuş, kendi ülkesinde sevilir sevilmez o başka birşey ya da iki ülke arasında birtakım sıkıntılar vardır vs ama Başbakan sıfatıyla üstelik istese katılmama hakkını kullanabileceği bir yürüyüş için gitmiş, orda bütün mevkidaşlarına yapılan muamele yapılmalıydı, şahsen adamın ordaki düştüğü duruma üzüldüm.

Davutoğlu fransaya gitmeyecekti
ne sandı iyi karşılanacağını mı?
Melih gökçeğede ağzında sakızlı terbiyesizlik yaptılar şiraktı herhalde o terbiyesiz aslında kaale almıyacaktı gitmiyecekti ülkemizde terör yüzünden onca insan ölüyor onların umrumdamı sanki? Kendi canları ,malları,turistleri çok önemli

Bence de ayıp edilmiş.
Ne olursa olsun teröre karşı birlikte hareket etmek gerek,bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp.
samimi olmadığını düşünmüş olabilirlermi acaba?yada Müslüman ülkeyiz diyedir..yıllardır pkk ya destek verirlerken ecnebiler biz ses etmedik..

Davutoğlu fransaya gitmeyecekti
ne sandı iyi karşılanacağını mı?
Melih gökçeğede ağzında sakızlı terbiyesizlik yaptılar şiraktı herhalde o terbiyesiz aslında kaale almıyacaktı gitmiyecekti ülkemizde terör yüzünden onca insan ölüyor onların umrumdamı sanki? Kendi canları ,malları,turistleri çok önemli

emacım aponun teröre destek veren ülkeler açıklaması arasında fransada var..terör istemiyorsan terörü destekleme değilmi?

Sırbistan: “Ellerinde Strella Füzesi vardı. 20 adet satın aldık. Sırplar sonra çok daha fazlasını bize destek amacıyla parasız verdi. Füze eğitimlerini de onlardan aldık. TNT, C-4 gibi patlayıcıları Sırbistan’dan sağlıyorduk.”
Romanya: “Bükreş’te evlerimiz ve derneklerimiz bulunuyordu. Devlet bize serbesti sağlamıştı. Türkiye’den katılanların ilk eğitim yeri Romanya’ydı. Romanya istihbarat servisi bize telsiz, dürbün, gece görüş cihazı gibi teknik malzeme verdi.”
Almanya: “Gizli servisle görüşüyordum. Parlamentodan da beni ziyarete gelenler olurdu. Örgüt yöneticisi Kani Yılmaz’ın sığınma talebini kabul edip, pasaport verdiler. Her anlamda güçlü olduğumuz bir yerdi.”
İngiltere: “Bizim konumuzda en akıllı davranan ülkeydi. Hiç direkt siyasi ilişki kurmadılar. Ama gizli olarak en büyük
desteği İngiltere’den alıyorduk.”
Holanda: “Bizim üslenme ve eğitim alanımızdır. En çok destek ve para bulduğumuz ülkedir.”
Fransa: “Bize her zaman çok yakın oldular!”
Amerika: “Bir temsilci atadık. Dernek kurdular. Ayrıca bir enformasyon büromuz vardı. Zaman zaman oradaki düşünce kuruluşlarından destek aldık.”

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda akplileri sevmem ama turkiyeyi yoneten bir adam teroru lanetlemeye gitmis saygisizlik yapmislar ama suda var bizde o kadar sehit verdik boyle yuruyusler duzenlenmedi..
Bide islamafobi adlandirdilar bence gitmeseydi turkiyeyi temsilen gitti geldigi duruma bak..
düzenlenmeliydi belkide,olağan oldu sanki terör,hayatın parçası gibi rabbim korusun..kendi kıllarına zarar gelsin istemiyorlar..

Bu olaya uyan cok guzel bir argo kelime var ya. Ben kibarcasini soyleyeyim

Adamlar resmen bizi iplememis:KK57:

Ben ulkem adina uzuldum :KK43:
kendimize güvenmeliyiz ama Osmanlı torunları olduğumuzdan bak hemen gittik taziye bildirmeye

ıvır zıvır , zart zurt faso fiso. öpünce ne olacak bizi avrupa birliğine mi alacaklar , hala anlamamış olanlar var ülkelerin birbirlerine olan muhapbetleri çıkar amaçladır öyle bir gün gelir savaşa katılmamızı ya da suriyeye girmemizi isterler asker falan isterler değil öpmek yalarlar bile, öpmemişler de sıkıysa bizle ticari ilişkiyi de kesinler, çok fifi.

Kim olduğu önemli değil , orada ülkemizin Başbakanına yani ülkemize terbiyesizlik yapılmış .

Back
X