Fransada hamilelik

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
4
86
38
Fransa
Arkadaslar ben paris te yasiyorum.fransada yasayan arkadaslar tecrubelerimizi paylasalim
Bu arada 7 haftalik hamileyim:)))))))

Bende Fransa'da yasıyorum benim bebeğim 4 haftalık daha :))

Hayirli olsun ben de hafta ya persembe kalp atislarini duymaya gidicem.su alttan muayene etmeleri beni cok huzursuz ediyor.sanki zararli gibi geliyor.
Neresinde yasiyorsun fransanin senin kontrollerin nasil oluyor

Mulhouse de oturuyorum cnm ben daha kontrole gitmedim :(( birazdaha bekleyip hem kalp atışını hemde keseyi görmek istiyorum sabredebilirsem tabi

ohh ohh kızlar Fransa'ya gitmiş de bebekleri bile oluyor biz daha şafak sayalım :)
Allah analı babalı büyütsün canım :)

Tebrikler Derya. Umarim hamileligin iyi gidiyordur.
Parisin neresinde yasiyorsun.. Bu basligi gorunce cok sevindim, bende Paristeyim ve yeni yeni cocuk istegi ile birlikte bu forumu takip ediyorum :) Insallah yakinda bende tecrubelerimi paylasabilirim buradan!

Slm arkadaşlar ya bnm bi sorunum var adet gecikmesiyle doktora gittim kan tahlili yaptırdı ve bu sonuçlarda beta hcg diye bişey yazmıyo kafam karıştı

Selam kizlar,ben de 2aydir paristeyim...ve suan hamilelik belirtileri yasiyorum...Turkiyede olsam hemen gidip kan testi yaptirirdim ama burda neyi nasil yapicam bilmiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum :(

Back
X