bende takipteyim bide valize cok parfum alırsam bi sorum olurmu telefon alıcaz o sorun olurmu 3 tane iste artık orda ne varsa daha polis cantamızı acarmı valize nasıl koymalıyız x e takılırmıyız faturalarını atalıımmı lazım olurmu ilk yurt dısı seyahatım olucak kızlar o yüzden pek bilgim yok gerci bu olaylardan sonra korkuyorum bizide almıcaklar müslümanız diye ama neyseArkadaslar pazar günu Allah kısmet ederse esim, ben ve 5 aylik bebegimiz Fransa'ya ucuyoruz. Once Paris'te sonra Amiens'te yaklasik 12 gun kalacagiz.
Simdi bavul hazirliyorum. Hava durumuna baktim bizim kalacagimiz sure icerisinde 20-24 derece arasi gidip geliyor sicaklik. Bazi gunler parcali bulutlu bazi gunler yagmurlu.
20 24 derece cok dusuk bir sicaklik degil o yuzden cok kalin seyler almayi dusunmuyorum ama bebegimide usutmek istemem. Burada sortlu kisa kollu takimlar giydiriyorum orada bu takimlarla usur mu? Ozellikle aksamlari hava serin oluyor mu? Yanima uzun kollu kapsonlu kiyafetler almama gerek var mi?
Bizim icin de geceleri kisa kollu pijama takimi usutur mu? Yoksa uzun kollu pijama mi goturmek gerek. Yagmurlu gunlerde geceleri soguk oluyor mu?
Sizlerin yorumlarina gore bavul hazirlayacagim. Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler.
bu arada fransa şu an terör olayları sebebyle yüksek güvenlik önlemleri almış bir şehir bilgilerinize.
bende takipteyim bide valize cok parfum alırsam bi sorum olurmu telefon alıcaz o sorun olurmu 3 tane iste artık orda ne varsa daha polis cantamızı acarmı valize nasıl koymalıyız x e takılırmıyız faturalarını atalıımmı lazım olurmu ilk yurt dısı seyahatım olucak kızlar o yüzden pek bilgim yok gerci bu olaylardan sonra korkuyorum bizide almıcaklar müslümanız diye ama neyse
bende takipteyim bide valize cok parfum alırsam bi sorum olurmu telefon alıcaz o sorun olurmu 3 tane iste artık orda ne varsa daha polis cantamızı acarmı valize nasıl koymalıyız x e takılırmıyız faturalarını atalıımmı lazım olurmu ilk yurt dısı seyahatım olucak kızlar o yüzden pek bilgim yok gerci bu olaylardan sonra korkuyorum bizide almıcaklar müslümanız diye ama neyse
Arkadaslar pazar günu Allah kısmet ederse esim, ben ve 5 aylik bebegimiz Fransa'ya ucuyoruz. Once Paris'te sonra Amiens'te yaklasik 12 gun kalacagiz.
Simdi bavul hazirliyorum. Hava durumuna baktim bizim kalacagimiz sure icerisinde 20-24 derece arasi gidip geliyor sicaklik. Bazi gunler parcali bulutlu bazi gunler yagmurlu.
20 24 derece cok dusuk bir sicaklik degil o yuzden cok kalin seyler almayi dusunmuyorum ama bebegimide usutmek istemem. Burada sortlu kisa kollu takimlar giydiriyorum orada bu takimlarla usur mu? Ozellikle aksamlari hava serin oluyor mu? Yanima uzun kollu kapsonlu kiyafetler almama gerek var mi?
Bizim icin de geceleri kisa kollu pijama takimi usutur mu? Yoksa uzun kollu pijama mi goturmek gerek. Yagmurlu gunlerde geceleri soguk oluyor mu?
Sizlerin yorumlarina gore bavul hazirlayacagim. Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler.
Bak ben söylemiştim neyse bunu da yaşayarak tecrübe ettin. Dikkat edin hasta olmayın. İyi gezmeler diliyorumAvrupa genelde soğuk arkadaşım şu an kaloriferle oturuyorum. Hava bi açıyor bi kapatıyor yağmur yağmaya başlıyor esiyor soğuyor sonra yine açıyor kesinlikle montlarınızı alın öncelikle bebeğinin kışlık giysilerini şapka ve bere de dahil al muhakkak üşümesin. Sen de kendine ve eşine uzun kollu giysilerini ve de polar pijamalarını almalısın şemsiyelerinizi de almayı ihmal etmeyin. Yazlık yerine genelde kışlık giysi götürmenizi tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?