Fransız askı çıkarma

Eslemiracle

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
107
1
98
36
Arkadaşlar aranızda fransız askısı yaptırıp da memnun kalmayanve çıkartan var mı? Çıkarması sıkıntılı mı nasıl oluyor bilgisi olan var mı

Ben yaptırdım işte pişmanım çıkarttırmak istiyorum çok zorlu ve ağrılı bir süreç hiç önermiyorum

Üstelik cildim çekiştirildi sağ sakağımda potluk en ufak bir mimikte acıyor iplerin geçtiği yerler ağzımı acamıyorum felçli gibiyim resmen. Burada cok yorum okudum yaptrmadan önce, memnun kalmayan çok kişinin yorumunu ama illa tecrübe etmeden duramadım kendim kaşındım çok çok pimanım burdaki yorumları lütfen ama lütfen dikkate alın. Ben basit bi işlem kaşımı kaldırtıcam diye sanarken şimdi pişmanlıktan geberiyorum. Eski halime dönmekten başka isteğim yok şu an, ödemlerim tam bitsin umarım yapan doktor çıkartmayı becerebilir. Umarım daha fazla zarar gelmez dokulara. Nasıl da büyük saygısızlık yapmışım bedenime dokulara kim bilir ne haldeler içten şimdi, yabancı bir madde var içerde ve o bölgede hasara sebep oldu. Dış görüntü deswn hiç istediğim gibi olmadı. Kısacası yaptırmayın sakın ben de buraları okuyup yine de içimde kalmasın belki güzel olur diye yaptırdım ama şu an hayattan koptum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…