Herkese merhaba,
1500 TL'ye yaptırdığım gelinliğimi satıyorum.
Bedeni 38-40 bununla birlikte sırt kısmı iple bağlamalı, dolayısıyla bir alt ve üst bedene de uygun olabilir. Tarlatanı, gelin çiçeği ve saç süsü çiçeği ile birlikte satıyorum.
Kuru temizlemesini yaptıramadım.
Fiyatı 700 TL.
Ayrıca bir de pembe elbise ekliyorum, kına eğlencemde 1 defa giydim. Fiyatı kargo dahil 150 TL.
fıyatınız cok yuksek pıyasada uzerıne 200 tl koyulup alınabılecek çok gelınlık var ve aldığınız fıyatın yarısı bıle değil koydugunuz rakam k bakmayın ama bu fıyatla satmanız ımkansızzzzz...
mineserkan123 merhaba,
Anlıyorum, forumda da yeniyim. Doğrudur dedikleriniz ama 200 tl civarı fiyatlara bırakmam imkansız. Kaldırayım o zaman ne yapayım
mineserkan123 merhaba,
Anlıyorum, forumda da yeniyim. Doğrudur dedikleriniz ama 200 tl civarı fiyatlara bırakmam imkansız. Kaldırayım o zaman ne yapayım
Canım en azından 500 yaz yanı ,ben burada ıkı tane gelınlık ,bir tane tuvalet sattım :) göz korkutmayan rakamlarla basla derım tabı senın fıkrın yınede saygı duyuyorum canım
Canım en azından 500 yaz yanı ,ben burada ıkı tane gelınlık ,bir tane tuvalet sattım :) göz korkutmayan rakamlarla basla derım tabı senın fıkrın yınede saygı duyuyorum canım
Ben de 3000liraya izmirde ünlü bir moda evinde diktirdiğim tesettürlü gelinliğimi satmayı düşünüyorum. Fransız dantelli arkası bele kadar inci düğmeli kapalı yaka ve tek parça yani bolerolu fln değil. Sadece nikahta kapalı mekanda 1defa kullanıldı.
Alycn merhaba,
Gelinliğini satmak istiyorsan bir konu açarak oradan satışını açmalısın, şu anda benim konumda yazıyorsun. Kendi konunu açarsan, ilgilenen kişiler senin verdiğin bilgilere daha rahat ulaşır, buraya koyduğun detayları ise sadece benim konuma girdikleri zaman görebilirler. Sayfanın en üstünde konu aç bölümü. Sevgiler
Alycn merhaba,
Gelinliğini satmak istiyorsan bir konu açarak oradan satışını açmalısın, şu anda benim konumda yazıyorsun. Kendi konunu açarsan, ilgilenen kişiler senin verdiğin bilgilere daha rahat ulaşır, buraya koyduğun detayları ise sadece benim konuma girdikleri zaman görebilirler. Sayfanın en üstünde konu aç bölümü. Sevgiler