Fransız Soytarı Somayla dalga geçti.

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
Fransız soytarı Soma'yla eğlendi!

'Les Guignols de l’Info' adlı komedi programında Fransız soytarı Soma faciasında ölen madencilerle adete dalga geçti.

Gazeteci Patrick Poivre d'Arvor'un kuklası, Soma faciasıyla ilgili yaptığı sunuşunda” Türk madenciler kimin umurunda. Bugün bayram; Cannes'dayız" dedi.

25 Mayıs’da Kırmız Lale Film Festivali için Hollanda’nın Rotterdam şehrine gelecek olan ünlü Türk Yönetmem Nuri Bilge Ceylan’da Fransız soytarıdan nasibini yine Soma Faciası ile özdeşleştirilerek aldı.

'Happy' müziği eşliğinde stüdyoya giren kadınla dans eden Fransız Soytarı kukla sunucu, Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda siyah yüzle zorlukla yürüdüğü görülen yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın kuklası için "Türkiye'deki maden kazası baya hasar vermişe benziyor" dedi.

$1400228267657.webp

Bu programda söylenilenler her ne kadar dalga geçiliyormuş gibi görünse de aslında amaçları Soma'yla dalga geçmek değil; günümüzü eleştirmek. Dünya Soma'da olanları umursamadı, millet şu anda Cannes Festivalinde eğleniyor. Bu program bu durumu eleştirmek için böyle birşey yaptı, Somayla dalga geçmek için değil, ancak Fransızca bilmeyen 2-3 insan ortaya böyle bişey atıyor ve kıyamet kopuyor. :41:

Merak ettim içeriğini gerçekten dalga geçme amaçlı mı yoksa eleştiri mi?
Gerçi bunlar ne yaparsa yapsın ciddiye alınacak bir tarafları yok.

Bu program Fransiz hükümetine karsi olan bir programdır ve sürekli onunla dalga geçer.Soma hakkinda söyledikleri sey de tamamen bu yönde,yani umursamiyoruz ve dans ediyoruz dediklerinde Türkiye de olan bir facia'yi kaale almayip umarsizca eglenebilen, dans edebilen Cannes festivalini elestiriyorlar.

[video=youtube;N9B-GpDYw1w]http://www.youtube.com/watch?v=N9B-GpDYw1w[/video]

bilmem siz madencilerle dalga geçildiği fikrine nasıl kapıldınız ama burda madencilerle değil onları umursamayıp hayatına, eğlenceye devam edenlerle dalga geçiyor...Nuri Bilge Ceylanla dalga geçtiği apaçık...

dışarıdan pek de hoş görünmüyoruz bu gittikçe daha da ayyuka çıkıyor...

Bu program Fransiz hükümetine karsi olan bir programdır ve sürekli onunla dalga geçer.Soma hakkinda söyledikleri sey de tamamen bu yönde,yani umursamiyoruz ve dans ediyoruz dediklerinde Türkiye de olan bir facia'yi kaale almayip umarsizca eglenebilen, dans edebilen Cannes festivalini elestiriyorlar.

[video=youtube;N9B-GpDYw1w]http://www.youtube.com/watch?v=N9B-GpDYw1w[/video]

ben de bunu benzer bişey çıkardım videodan .... elin Fransızı bizden daha duyarlı

Dalga geçebilir. O onun şahsiyetini ilgilendirir. Allah da onunla dalga geçsin. Ateşin kanunudur düştüğü yeri yakar. Ama şu gerçek: Kendimiz ettik kendimiz bulduk

Back
X