Fraxel veya fraksiyonel lazer

helin24

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
125
0
316
İzmir
arkadaşlar, fraxel lazer veya diğer bir adıyla fraksiyonel lazer hakkında bir bilgisi olan var mı?

bu lazer sivilce, ameliyat izleri için tavsiye ediliyor. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşabilir mi?

mesela netten baktım, daphane lazerde böyle bir uygulama var.

cilt bakımı başlıgında fraxel laserleleke tedavisi kousunda paylaşımlarımız yer almaktadır tecrübelerden faydalanabilirsin hani daha ziyade yüzle ilgili oldugundan oraya yazılmıştır

arkadaşlar benimde sırtımda kahverengi lekeler var 15 yıldır bununla yaşıyorum ilaçlardan bıktım en son expigment kullanıyorum daha sonuç alamadım içinizde sırtında kahverengi lekesi olan varmı ?lütfen bana yazarsanı zsevinirim

arkadaşlar bundan 1 ay önce Nişantaşında Dr.Nezih Karaca ya fraksiyonel lazer yaptırdım. Oldukça akne izim vardı tek seansta bile gayet başarılı sonuç aldım..Daha önceden de co2 fraksiyonel yaptırmıştım ama etki göremedim çektiğim acı ile kaldım.Tavsiye ediyorum Nezih beyi gayet iyi alanında fiyat konusunda da oldukça yardım ediyor.

arkadslar benımde yuzumde sıvılce ızlerı var. 2 gun once yaptırdım fecı bır acı:::::::(yuzum siş ve kıpkırmızı bakalım sonuc ne olacak.Acıbademde yaptırdım 3 seans 2345tl...

Back
X