Freelly kaset days doctor erken

Asev001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
74
8
1
27
Arada kaldim adetime 6 gün var ve bu kacinci test bilmiyorum iki gundur yapmıyordum akintim olunca bide kramplar olunca yapayim dedim gittim nöbetçi eczaneden test aldm boyle sonuçlandı kaset test ilk defa pozitif verdi 🤦 ve ben faranjit oldugum icin antibiyotik ve grip haplari iciyorum 😏🥺 days doctor yalancı pozitif cikariyor evet ama frelly bilmiyorum ikiside 5 dk icinde cikti kaset silik erken biraz daha belli sanki 🫣

Eklentiler

• 1000032170.webp
    1000032170.webp
    8 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000032168.webp
    1000032168.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 46
İkisi de defalarca yalancı pozitif verdi ve burda da çok gördüm yalancı pozitif maalesef ☹️

Bunuda simdi yaptım kizlar cevap verin lutfen frelly markaaaa kasettt hemen çıktı

Eklentiler

• 1000032179.webp
    1000032179.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 49
Valla ben olsam şüphelenir bir kan testi verirdim canım. Bak benim doktorumun bir sözü var der ki yumurtlamadan sonra regl olana kadar hamileymişsin gibi davranman beslenmek dikkat etmen lazım

Valla ben olsam şüphelenir bir kan testi verirdim canım. Bak benim doktorumun bir sözü var der ki yumurtlamadan sonra regl olana kadar hamileymişsin gibi davranman beslenmek dikkat etmen lazım
Korkuyorum zaten iki gündür antibiyotik ibu cold ve majezik ilaçlar kullanıyorum yarın sağlık ocağında kan vericem.

Kizlar buda oncomed early diye bi test bundada silik var kanda verdim bi kac saate sonucum çıkar toplamda iki frelly iki days doctor bide bu test 5 tane hepside silik pozitif sabirsizlikla kan sonucumu bekliyorum 🥺🥰 kalite dustugu icin belli olmuyor 🤦

Eklentiler

• 1000032223.webp
    1000032223.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar buda oncomed early diye bi test bundada silik var kanda verdim bi kac saate sonucum çıkar toplamda iki frelly iki days doctor bide bu test 5 tane hepside silik pozitif sabirsizlikla kan sonucumu bekliyorum 🥺🥰 kalite dustugu icin belli olmuyor 🤦
Canım bana sorarsan gebeliğin çok yeni 🐣🌸❤️ 2 gün sonra tekrar kaset test yap diğerlerini bırak bence gebesin hayırlı olsun 🌸💕 temmuz annelerine gel

Back
X