Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah vardır Aminnnnn net değil asla da bunu bilr zor çektim ama yeri belli sizinde böyle miydiiBende böyle öğrenmiş tim hamile oldugumu
Sizi yerim inşallahEvet böyleydi ben sürekli düşük yapıyordum o yüzden birkaç marka ile hep kontrol ediyordum hamile miyim diye böyle çıkıyordu bu teste
Bende bu marka ile bu sekilde ögrendim. Cok cok silik bir cizgiydi benimkideEki Görüntüle 3309700 reglime 6 7 gün vat frely erken gebelik yaptım dikkatli bakınca gözüken bi çizgi var gibi yoksa ben mu kafayı yedim çok istiyorum çünkü![]()
Bende bu marka ile bu sekilde ögrendim. Cok cok silik bir cizgiydi benimkid
Ay heyecanlandimmmmm inşallah vardırBende bu marka ile bu sekilde ögrendim. Cok cok silik bir cizgiydi benimkide
Testi tekrarladiniz mi insallah vardirAy heyecanlandimmmmm inşallah vardırtesti atmaya kıyamadım eğer yoksa bile görmesi bile çok güzel bakıp duruyorum
![]()
Testi tekrarladiniz mi insallah vardir![]()
Çok kez yaptım henüz yok reglime 4 gün kaldı dün gece leke gördüm sabah kalktım yok inşallah yerlesme yaşıyorumdurTesti tekrarladiniz mi insallah vardir![]()
Insallah kuzucum artık çok takmaya başladım üzülüyorumInsallah 4 gun oncesi yerlesme olabilir gercekteb
İyi akşamlar bende aynı marka kaset test yapıyorum on dakka içerisinde ikinci silik çizgi gölge gibi çıkıyor cok az var sizinkide böyle miydi.Evet böyleydi ben sürekli düşük yapıyordum o yüzden birkaç marka ile hep kontrol ediyordum hamile miyim diye böyle çıkıyordu bu teste
Evet hatta ben 3 kere gebelik yaşadım 2 sinde sabah bile silik çıkmıştı o bile doğruydu yaniİyi akşamlar bende aynı marka kaset test yapıyorum on dakka içerisinde ikinci silik çizgi gölge gibi çıkıyor cok az var sizinkide böyle miydi.
Pazartesi günü yine yapmıştım yine gölgemsi silik çizgi çıkmıştı.Evet hatta ben 3 kere gebelik yaşadım 2 sinde sabah bile silik çıkmıştı o bile doğruydu yani
Baska marka deneyinPazartesi günü yine yapmıştım yine gölgemsi silik çizgi çıkmıştı.
Salı akşama doğru kan verdim negatif çıktı
Bugün adet 35.gunumde adet olmayınca yime yaptım yine aynı şekilde çıktı aynı markadan.
Ne yapacağımı şaşırdım
Denedim negatif çıktıBaska marka deneyin