Freely gebelik testi cizgi mi

bsrtrna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
714
179
33
20230930_085757.webp
reglime 6 7 gün vat frely erken gebelik yaptım dikkatli bakınca gözüken bi çizgi var gibi yoksa ben mu kafayı yedim çok istiyorum çünkü 🥺😍

Evet böyleydi ben sürekli düşük yapıyordum o yüzden birkaç marka ile hep kontrol ediyordum hamile miyim diye böyle çıkıyordu bu teste

Evet böyleydi ben sürekli düşük yapıyordum o yüzden birkaç marka ile hep kontrol ediyordum hamile miyim diye böyle çıkıyordu bu teste
İyi akşamlar bende aynı marka kaset test yapıyorum on dakka içerisinde ikinci silik çizgi gölge gibi çıkıyor cok az var sizinkide böyle miydi.

İyi akşamlar bende aynı marka kaset test yapıyorum on dakka içerisinde ikinci silik çizgi gölge gibi çıkıyor cok az var sizinkide böyle miydi.
Evet hatta ben 3 kere gebelik yaşadım 2 sinde sabah bile silik çıkmıştı o bile doğruydu yani

Evet hatta ben 3 kere gebelik yaşadım 2 sinde sabah bile silik çıkmıştı o bile doğruydu yani
Pazartesi günü yine yapmıştım yine gölgemsi silik çizgi çıkmıştı.
Salı akşama doğru kan verdim negatif çıktı
Bugün adet 35.gunumde adet olmayınca yime yaptım yine aynı şekilde çıktı aynı markadan.
Ne yapacağımı şaşırdım

Pazartesi günü yine yapmıştım yine gölgemsi silik çizgi çıkmıştı.
Salı akşama doğru kan verdim negatif çıktı
Bugün adet 35.gunumde adet olmayınca yime yaptım yine aynı şekilde çıktı aynı markadan.
Ne yapacağımı şaşırdım
Baska marka deneyin

Back
X