- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Umudumbitmedi_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim.varsa darısı size olsun ins.Teste göre hamilesin hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah sağlıkla al kucağına
Tşk ederim.sizde de böyle mi çıkmıştı?Ben kullandım, kaliteli.
Tebrik ederim ♡
Hayır bende gebelik olmadığı için sürekli negatif çıktı yani yanılma payı yokTşk ederim.sizde de böyle mi çıkmıştı?
Sizin adiniza üzüldüm.ins tez vakitte sizin de olur.Hayır bende gebelik olmadığı için sürekli negatif çıktı yani yanılma payı yok
İnşaallahSizin adiniza üzüldüm.ins tez vakitte sizin de olur.
Kendi adima da şu kan testi çikmadan inanamicam galiba.ins kimyasal değildir.
Amin canim.cümlemizin ins.İnşaallahRabbim yüzünüzü güldürsün
Tşk edeeim.canim.Tebrikler canim hamilesin bencede sen rahim filmimi cektirmistin baska bi konuda okudum diye hatirliyorum sanki saglikla alirsin kucagina insallah
Canim kan sonucum çiktı.pozitif.tsk edeim ilgin icin.Hayır bende gebelik olmadığı için sürekli negatif çıktı yani yanılma payı yok
Tsk edeim.kan sonucum cikti.pozitif.insa sende bir gün anne olursun.Rabbim yardımcin olsun.kucağin çocuk dolsun.Teste göre hamilesin hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah sağlıkla al kucağına
Allah razı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla kucaklarimizi doldursun inşallahTsk edeim.kan sonucum cikti.pozitif.insa sende bir gün anne olursun.Rabbim yardımcin olsun.kucağin çocuk dolsun.
Senden de canim.Allah razı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla kucaklarimizi doldursun inşallah
Aa tebrik ederim canım kaç çıktı ♡♡Canim kan sonucum çiktı.pozitif.tsk edeim ilgin icin.
Tşk ederim canim.43.7 çiktı.Aa tebrik ederim canım kaç çıktı ♡♡
Allah razı olsun canım benim ♡ ❣Tşk ederim canim.43.7 çiktı.
Darisı başina canim
Senden de canim.Allah razı olsun canım benim ♡ ❣
sat ne zamandiTşk ederim canim.43.7 çiktı.
Darisı başina canim