FREELY GEBELIK TESTI ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
477
74
48
29
Kizlar freely marka erken gebelik testi tamamen guvenilmez bi test mi yardimci olur musunuz adetime 7 gun varken negatif cikti dun yaptim az silik cikti bugun 5 gun kaldi adetime bugun ikinci cizgi daha da koyu cikti yalanci pozitif de.oyle gunden gune koyulasmis gosterir mi sizce

Gittikçe koyulastiysa yalancı değildir. 4 gün kala öyle aman aman belirgin çıktıysa erken yumurtlama olabilir. Testleri buraya yükleme şansın var mı

Gittikçe koyulastiysa yalancı değildir. 4 gün kala öyle aman aman belirgin çıktıysa erken yumurtlama olabilir. Testleri buraya yükleme şansın var mı
Canim yukleyince goruntu bozuluyo ama duratestte cikmiyo ben anlamadim ki freely de ilk yaptigimda pozitif cikarmadi hani test yanlis diycem de

Fotografta hic yokmus gibi cikti aslinda kolaylikla gorunuyordu

Canim yukleyince goruntu bozuluyo ama duratestte cikmiyo ben anlamadim ki freely de ilk yaptigimda pozitif cikarmadi hani test yanlis diycem de
Canım o zaman negatif çıkanı esas alacaksın. O yaptığın ilk test zaten 7 gün kala olduğu için çok çok erken. İmkanın varsa yarın bi awox alıp denersen daha kesin sonuç alırsın.

Canım o zaman negatif çıkanı esas alacaksın. O yaptığın ilk test zaten 7 gün kala olduğu için çok çok erken. İmkanın varsa yarın bi awox alıp denersen daha kesin sonuç alırsın.
Negatif olani esas alicam da freely de ilk iki yaptigimda negatifti kafami karistiran o oldu ya

Negatif olani esas alicam da freely de ilk iki yaptigimda negatifti kafami karistiran o oldu ya
Canım ya o kadar yalancı pozitif çıkaran test var ki ben bir awox bir predictor dışında hicbirine tam güvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…