Freely kaset test ilk 10 dakikadan itibaren böyle silik çizgi var sizce ne demek oluyor

ceylanmaral

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
37
6
1
31
Kızlar 2 gün gecikmem var bugün Freely marka kaset test ve miratech erken gebelik testi aldım ilk 10 dakikadan itibaren böyle silik çizgi var sizce ne demek oluyor. Böyle başına gelen varmı. Sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 9962E73E-E50E-42B6-A2D2-6A7E424DF5E3.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 1.236
Kızlar 2 gün gecikmem var bugün Freely marka kaset test ve miratech erken gebelik testi aldım ilk 10 dakikadan itibaren böyle silik çizgi var sizce ne demek oluyor. Böyle başına gelen varmı. Sizce gebelik olabilir mi
Merhaba

Testinizi tekrarladınız mı ? Fotoğraf üzerinde çok net belli olan bi şey olmadığı için bi şey denilemez ama en etkili çözümü bence kan testi yaptırmak olur

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Bende bu tested aldim dun bugun yaptim negating cikti ama bundan once aldigim baska marka test vardi iki tane 2sindede silik cizgi cikmisti bekliyorum 4 bunun kaldi regl

Selam bu ay regl tarihimden 1 gun once baslayıp 3 gun suren pembe kanamam oldu. Birkaç gun sonra aynı marka test yaptım, bende de 15-20 dk sonra böyle çıktı. Hemen kan verdim negatif çıktı. Ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Şimdi beklenen adet tariihim 6 ekim. Testi tekrarlamalı mıyım ne adet mi beklemeliyim kafam karıstı.

Eklentiler

• IMG_20220912_233027.webp
    101,5 KB · Görüntüleme: 518
10 dakika sonrası cıkan çizgi kuruma çizgisi oluyor canm . Şu an sadece sen lekelenme mi yaşadın . Adet kanaması olmadı yani . Belki geç döllenme olduguniçin kana yansımamışta olabilr

Regl geçince yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız :) bende beklemeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…