Freely kaset test silik çizgi bakarmısınız

siyahincii___

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
221
221
23
Kızlarr yardım edin ya önceki açtığım konuda da prodoctorun testlerini denemiştim böyle silikti şimdi freely kaset test denedim silik varmı sizce gebelik bat 3 gün geçti bi bakın noluur kafam çok karışık

Eklentiler

• 96808D96-CF00-405B-B467-DD79865B82E3.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.318
  • E653E914-92C5-4D9E-945D-6F78BAA22FDA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 931
  • 84369E0D-552A-4DF6-8998-B07018683F5B.webp
    17 KB · Görüntüleme: 989
Eğer 2test de böyle silik çıkmışsa gebelik ola bilir.kan tahlili yaptırın bence.inşallah güzel haberler alırsınız

Kızlar yine geldimm bugün tam adetim geçeli 7 gün oldu pazartesi kan testi verdim 15 çıktı ama neden hâlâ idrarda koyulaşmadı bi problem mi var sizce yardımcı olur musunuz ağlıyorum korkuyorum çok

Belki geç döllenmedir canım bir kaç gün sonra tekrar yap istersen valla bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende de bir hafta boyunca hep silik çizgi oldu en son testimmde koyu çizgi gördüm inşallah sende olur hem doktorlarda idrar testine güvenmiyorlar önemli olan kan diyorlar doktora gittin mi hiç

Gittim dün gece biraz lekelenme oldu bhcg 11 e kadar düşmüş kimyasal gebelik canım çok ağladım çok üzüldüm

Gittim dün gece biraz lekelenme oldu bhcg 11 e kadar düşmüş kimyasal gebelik canım çok ağladım çok üzüldüm
Rabbim herşeyin hayırlısını verir canım benim üzülme kısmeti yokmuş inşallah bir kaç aya mutlu haberi alırız senden ne olursa olsun demekki hamile kalabiliyorsun öyle düşün bundan sonra kafanı rahatlat ve kafaya takma Allah doğru zamani bilir

Aynen öyle canım inşallah kısa sürede atlatabilirim bunuda Rabbim doğru zamanda doğru şekilde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…