- 16 Eylül 2022
- 456
- 909
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var gibi kzum hayrli olsunArkadaşlar merhaba ben dün freely test yaptım reglime 2 gün kaldığı için hemen bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır
Eki Görüntüle 3545041
Teşekkür ederim inşallah bizim birbirine çok benziyor bence varBence var gibi kzum hayrli olsunbende bugün yaptım adetime 3 gün kaldı sizce var mı?
İnsallah kuzum heyecanlıyımTeşekkür ederim inşallah bizim birbirine çok benziyor bence var![]()
Bendeİnsallah kuzum heyecanlıyımpazartesi kan vericem nasip kısmet
![]()
Sonuç ne oldu acabaArkadaşlar merhaba ben dün freely test yaptım reglime 2 gün kaldığı için hemen bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır
Eki Görüntüle 3545041
Başkası olsa yazarsınız ama burada heyecanımı dile getirdim kaç kez sordum bir iki kişi dışında kimse cevaplamadı ama diğer konulara bakıyorum da bol bol yorum yapılmış ne diyeyim canınız sağolsun
Sende haberler nasılSonuç ne oldu acaba
Kan verdim varmış canım ama daha doktora gitmedim 1 hafta sonra gideceğimSende haberler nasıl![]()
Tebrıkkk ederımm ne guzel sağ salim gelsın InşAllahKan verdim varmış canım ama daha doktora gitmedim 1 hafta sonra gideceğim
Merhaba,hakkınızda hayırlısı olsun gebelik belirtileriniz var miydi acaba bende şuan 3gun kaldım sabırsızlıkla bekliyorum çok test yaptım bütün testlerimi bitirdim,şimdi bekliyorumKan verdim varmış arkadaşlar darısı tüm isteyenlerin başına
Allah razı olsun çok teşekkür ederimTebrıkkk ederımm ne guzel sağ salim gelsın InşAllah![]()
Vardı. Halsizlik, bel ağrısı kalçam içerden yanıyor gibiydi, birde rahmimin sol tarafı içerden ağrıyordu anlıyordum bir şeyler olduğunu ama ilkim boş gebelikti o yüzden şimdi pek heyecan yapmıyorum sakin sakin ilerliyorum rabbim size de versin inşallahMerhaba,hakkınızda hayırlısı olsun gebelik belirtileriniz var miydi acaba bende şuan 3gun kaldım sabırsızlıkla bekliyorum çok test yaptım bütün testlerimi bitirdim,şimdi bekliyorum![]()
Benimde 3 gun var dun aksam test yaptim.cok.silik cikti sabah yaptim cikti gibiydi zamanla sarardı t bolgesi sabirla bekliyorumMerhaba,hakkınızda hayırlısı olsun gebelik belirtileriniz var miydi acaba bende şuan 3gun kaldım sabırsızlıkla bekliyorum çok test yaptım bütün testlerimi bitirdim,şimdi bekliyorum![]()
Peki adet olacak gibi karinda şişlik ve agri hissettniz mi bu arada saglikla gelsinVardı. Halsizlik, bel ağrısı kalçam içerden yanıyor gibiydi, birde rahmimin sol tarafı içerden ağrıyordu anlıyordum bir şeyler olduğunu ama ilkim boş gebelikti o yüzden şimdi pek heyecan yapmıyorum sakin sakin ilerliyorum rabbim size de versin inşallah
Evet şişlik hala var akıntım da vardı ama sanki adetten biraz farklıydı bendeki ama yine de olurum diye düşünüyordumPeki adet olacak gibi karinda şişlik ve agri hissettniz mi bu arada saglikla gelsin