Freely marka gebelik testim sizce gebelik var mı?

QueenElizabeth1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
456
909
33
Arkadaşlar merhaba ben dün freely test yaptım reglime 2 gün kaldığı için hemen bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır
IMG_2251.webp

Eklentiler

• IMG_2250.webp
    IMG_2250.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 81
Başkası olsa yazarsınız ama burada heyecanımı dile getirdim kaç kez sordum bir iki kişi dışında kimse cevaplamadı ama diğer konulara bakıyorum da bol bol yorum yapılmış ne diyeyim canınız sağolsun

Merhaba,hakkınızda hayırlısı olsun gebelik belirtileriniz var miydi acaba bende şuan 3gun kaldım sabırsızlıkla bekliyorum çok test yaptım bütün testlerimi bitirdim,şimdi bekliyorum 😀🙏
Vardı. Halsizlik, bel ağrısı kalçam içerden yanıyor gibiydi, birde rahmimin sol tarafı içerden ağrıyordu anlıyordum bir şeyler olduğunu ama ilkim boş gebelikti o yüzden şimdi pek heyecan yapmıyorum sakin sakin ilerliyorum rabbim size de versin inşallah

Merhaba,hakkınızda hayırlısı olsun gebelik belirtileriniz var miydi acaba bende şuan 3gun kaldım sabırsızlıkla bekliyorum çok test yaptım bütün testlerimi bitirdim,şimdi bekliyorum 😀🙏
Benimde 3 gun var dun aksam test yaptim.cok.silik cikti sabah yaptim cikti gibiydi zamanla sarardı t bolgesi sabirla bekliyorum

Vardı. Halsizlik, bel ağrısı kalçam içerden yanıyor gibiydi, birde rahmimin sol tarafı içerden ağrıyordu anlıyordum bir şeyler olduğunu ama ilkim boş gebelikti o yüzden şimdi pek heyecan yapmıyorum sakin sakin ilerliyorum rabbim size de versin inşallah
Peki adet olacak gibi karinda şişlik ve agri hissettniz mi bu arada saglikla gelsin

Çok sevindim darısı isteyen herkesin başına.Bende sürekli bişeyler aramaya çalışıyorum beklemek gerecekten çok zor.umarim bende de vardır 🙏

Back
X