Freely ve comfort gebelik testi

LAZ KIZI15

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
150
39
13
23
Kızlar herkese selam erken gebelik testlerim vardı freely ve comfort adete 7 gün kala freely marka testi taptım hafif silik çıkarttı ama çok zor görünen bir silik ertesi gün yani adete 6 gün kala nimo yaptım hiç bişey çıkmadı adete 5 kala yine freely yaptım yine hafif silik çıktı bugün yani adete 4 gün kala days comfort yaptım yine bişey çıkmadı sizce freely çok hassas olduğu için mi yoksa yalanci çizgi mi çıkartıyor yardımcı olun lütfen

Çok yalancı pozıtıf çıkarıyor bır daha alma

2 kere dereli den 1 kere artımed den darbe yedım . Cevremdekı eczaneler de başka marka yok dıye ınternetten sıparıs verdım

Ben bıraz erken yumurtluyorum canım . Dpo 7 bugün . Adete 9 gün var .
Sizin için de hayırlısı olsun ben ovulasyonla takip ettim peki şey sorucam öatpama günümü değerlendirdik döllenme olması için 12 gün diyor heryer öatlama günündeki ilişkiden mi sayıyoruz

Sizin için de hayırlısı olsun ben ovulasyonla takip ettim peki şey sorucam öatpama günümü değerlendirdik döllenme olması için 12 gün diyor heryer öatlama günündeki ilişkiden mi sayıyoruz
Ilıskıyı degıl çatlama gununden 1 gün sonra saymaya başlıyoruz canım .

Ilıskıyı degıl çatlama gununden 1 gün sonra saymaya başlıyoruz canım .
Anladım o zaman 14.çatlama oldu ilişki de oldu 15.nden sayarsak bugün 12. Gün yine de testte çıkardı ama ben sanki 14. Günde çıkacak gibi bir his var umarım öyle olur

Anladım o zaman 14.çatlama oldu ilişki de oldu 15.nden sayarsak bugün 12. Gün yine de testte çıkardı ama ben sanki 14. Günde çıkacak gibi bir his var umarım öyle olur
İnsallah hıssettıgın gıbı olur canım . Allah yüzümüze baksın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…