- 14 Mart 2025
- 962
- 133
- 18
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Arkadaşlar adetime 3 kaldı sabah 2 kalıyor erken gebelik test yapcam eşim frelly marka test almış daha önce hiç yapmadım hatalı çıkartma ihtimali var mı doğdu çıkaran oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben freely hem kaset hemde erken gebelik kullandım ikisinde de pozitif cıktı ve hamileyimArkadaşlar adetime 3 kaldı sabah 2 kalıyor erken gebelik test yapcam eşim frelly marka test almış daha önce hiç yapmadım hatalı çıkartma ihtimali var mı doğdu çıkaran oldu mu
Yani doğru demek ki ben ilk kez yapcam o marka artmed ve nimo hatalı çıkarttı da o yüzdenMerhaba ben freely hem kaset hemde erken gebelik kullandım ikisinde de pozitif cıktı ve hamileyim
Ben hamile olduğum icin doğru cıktı yani tek markayla kalmayın yinede yalancı olup olmadığını bilmiyorum hemen çıkmadı bide 10 dakika içinde pozitif vermişti hepsi bnde çok arada kaldim acaba yanlış mi diye en iyisi gününüzün gecmesi☺Yani doğru demek ki ben ilk kez yapcam o marka artmed ve nimo hatalı çıkarttı da o yüzden
Canim bende bariz belli kıpkırmızı pozitif verdi hemde 4 testte boş yalanci çıkardı ama sende ne olur bilememArkadaşlar adetime 3 kaldı sabah 2 kalıyor erken gebelik test yapcam eşim frelly marka test almış daha önce hiç yapmadım hatalı çıkartma ihtimali var mı doğdu çıkaran oldu mu
Ya of ya kafam karıştı neyse pızifit çıksa bile umutlanmam sabah gorcezzzCanim bende bariz belli kıpkırmızı pozitif verdi hemde 4 testte boş yalanci çıkardı ama sende ne olur bilemem
Doğru neyse çok umutlanmam artıkBen hamile olduğum icin doğru cıktı yani tek markayla kalmayın yinede yalancı olup olmadığını bilmiyorum hemen çıkmadı bide 10 dakika içinde pozitif vermişti hepsi bnde çok arada kaldim acaba yanlış mi diye en iyisi gününüzün gecmesi☺
Hayırlısı inşAllah doğru pozitif verir sanaYa of ya kafam karıştı neyse pızifit çıksa bile umutlanmam sabah gorcezzz
Insallah ya sabah görücez vermese de 19 Mayıs adet günü beklerim artıkHayırlısı inşAllah doğru pozitif verir sana![]()
Dün yaptım erken gebelik testini ama yanında da başka marka kaset test almıştım ikisi de pozitif çıktı freely silikti kaset test bayağı koyuydu bugün kan verdim pozitif çıktı adet gecikmesinin 4. Günü yapmıştımArkadaşlar adetime 3 kaldı sabah 2 kalıyor erken gebelik test yapcam eşim frelly marka test almış daha önce hiç yapmadım hatalı çıkartma ihtimali var mı doğdu çıkaran oldu mu
Ya ben bıktım ya eşimde bilmiyor ki veriyo alıyorlar ama çok saçma geve değilse biri neden pozifit verir ya sabah görümcem artık ama güvenmiyorum ben 19 da Laboquick test gar elimde onu da yapcam ya da 18 indeDün yaptım erken gebelik testini ama yanında da başka marka kaset test almıştım ikisi de pozitif çıktı freely silikti kaset test bayağı koyuydu bugün kan verdim pozitif çıktı adet gecikmesinin 4. Günü yapmıştım
Anlıyorum aynı süreçlerden geçiyoruz dayanabilirseniz gecikme olunca yapın her ay her ay sayısız test yaptım bi dünya para verdim o testlere adetten önce insan merak ediyor tabi ama strese sokuyor ikimizde bıktık eşimle en sonunda bıraktım diyete başladım bu ay yumurtlama takibi de olmadı test de yapmadım ta ki gecikme olunca yine ihtimal vermemiştim ama şükür çıktı yani diyeceğim biz kendimizi her ay test yaparak strese sokuyormuşuz hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkarYa ben bıktım ya eşimde bilmiyor ki veriyo alıyorlar ama çok saçma geve değilse biri neden pozifit verir ya sabah görümcem artık ama güvenmiyorum ben 19 da Laboquick test gar elimde onu da yapcam ya da 18 inde
Ben de takip yapmadım hiç bu 3. Ay bakalım umarım vardır yaAnlıyorum aynı süreçlerden geçiyoruz dayanabilirseniz gecikme olunca yapın her ay her ay sayısız test yaptım bi dünya para verdim o testlere adetten önce insan merak ediyor tabi ama strese sokuyor ikimizde bıktık eşimle en sonunda bıraktım diyete başladım bu ay yumurtlama takibi de olmadı test de yapmadım ta ki gecikme olunca yine ihtimal vermemiştim ama şükür çıktı yani diyeceğim biz kendimizi her ay test yaparak strese sokuyormuşuz hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar![]()
Canım özel değilse ne kadardır deniyorsun kilo verince mi olduAnlıyorum aynı süreçlerden geçiyoruz dayanabilirseniz gecikme olunca yapın her ay her ay sayısız test yaptım bi dünya para verdim o testlere adetten önce insan merak ediyor tabi ama strese sokuyor ikimizde bıktık eşimle en sonunda bıraktım diyete başladım bu ay yumurtlama takibi de olmadı test de yapmadım ta ki gecikme olunca yine ihtimal vermemiştim ama şükür çıktı yani diyeceğim biz kendimizi her ay test yaparak strese sokuyormuşuz hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar![]()
Tabi 1 yıl önce düşük yaptım beta arttı düştü malesef 3 ay ara verdik tekrar denedik olmadı yani 7 8 ay oldu doktora gitmedim önce kendi kendine olur dedim olmadı kadın doğum baktı insülin direnci olduğunu ve kilom olduğunu dedi ayrıca prolaktin çok yüksekti benim ilaca başladık bu ay rahim filmi çekildi aynı zamanda diyetisyene başladım 1 aydır şeker paketli gıda yoktu bol su içtim ve düzenli yürüyüş 3.5 4 kg verdim yani tam olarak neyin etkisi bilmiyorum ama kilo engel benceCanım özel değilse ne kadardır deniyorsun kilo verince mi oldu
Bilmiyorum kiloyla hamile kalan o kadar çok insan var ki , ben de dikkat etmeye çalışıyorum hormonlarım düzgün inşallah gebelik oluşurTabi 1 yıl önce düşük yaptım beta arttı düştü malesef 3 ay ara verdik tekrar denedik olmadı yani 7 8 ay oldu doktora gitmedim önce kendi kendine olur dedim olmadı kadın doğum baktı insülin direnci olduğunu ve kilom olduğunu dedi ayrıca prolaktin çok yüksekti benim ilaca başladık bu ay rahim filmi çekildi aynı zamanda diyetisyene başladım 1 aydır şeker paketli gıda yoktu bol su içtim ve düzenli yürüyüş 3.5 4 kg verdim yani tam olarak neyin etkisi bilmiyorum ama kilo engel bence
Bilmiyorum kiloyla hamile kalan o kadar çok insan var ki , ben de dikkat etmeye çalışıyorum hormonlarım düzgün inşallah gebelik oluşur
Merhaba benim adete 2 var bende yaptım bu marka ilk kes eşim bundan almış aşırı silik çoktı ama güvenmek istemedim biri sabah 8 diğeri öğlen 2 de yaptımFreely yalancı pozitif verdi bana geçen ay 5 6 tane