Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselen coinim alman arkadaşTürk erkeklerinin hepsi aynı Cherrycim. Böyle deyince “Nerden biliyorsun, hepsini mi test ettin” diyorlar.Kaba saba, bencil, yardım etmeyen tipler. Kendilerini nimetten sanıyorlar. Hepte gözleri dışarda. Valla sadık, anlayışlı erkek kaldıysa koruma altına filan alınmıştır
yenGEnC sen Rustan ayrıldın mı şimdi? Almanla mısın? Son durum nedir? Bende en son kararsız kaldığını okumuştum.
Hakkında Hayırlısı olsunYükselen coinim alman arkadaş
Yaaaaa seninle son konuştuğumuzdan beri iki kere daha görüştük. Özellikle ikinci sefer gerçekten çok güzeldi. Başımıza binbir çeşit aksilik geldi, en olmayacak şeyler oldu, hatta biraz tehlikeli de sayılırdı. Ama gerilmek yerine elele, gülerek , espriye vurup birbirimizi cesaretlendirerek atlattık. O olaydan sonra çok daha yakın hissettim ya. Hep hatırlanacak bir sürü anı biriktirdik, Çok zor ayrıldık...
Şimdilik kalbim ondan yana
Rusla da ilginç bir şekilde her gün konuşuyoruzbankada cekemedigi dovizlerini swift ile bana gönderecekti,ben de avukat arkadaşlarıma danisip kabul ettim. Sonradan banka engelledi falan filan...bu sebepten mutevellit sık sık konuşuyoruz.
Ama alman arkadaştan haberi var tabii ki. bir şey diyemiyor, nasılsa yaza kadar ayriliriz diye bir düşüncesi var kendince![]()
Konu tatlıya bağlanmışKonumu güncelledim yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Benim samimiyetine güvendi galiba. Belki de kültürel olarak bizden uzak olduğu için de olabilir. Cidden bende uzaktan ilişki yürüten kişilere büyük bir saygı duydum. Ama benim kişiliğime tersmiş anladım. İnsan hoşlandığı kişiyi görüp dokunmak istiyor ya da birşeyler yapmak istiyor. Uzaktan bir ilişki yürütmek çok zor.Gelip sana anlatması da yani bilemiyorum saçmalık
Ben olsam özel hayatın beni ilgilendirmez ne istiyorsan onu yap der cekilirdim.
Senin yaşlarında böyle şeyler bende yaşadım hatta ilerleyen yıllarda da.
Kimse gelip özelini anlatmadı gerçi o bayağı malmis.
Hatta birisiyle görüştüm Türkiye'ye geldi falan ama onla arkadaşım tanıştırmisti.
Bu tarz ilişkilerin sonu hüsran oluyor genelde.
Yürütenler evlenenler de var ama azdır.
Iki farklı ülke kültürler kmler arada.
Başta heyecanlı geliyor WhatsApp tan konuşursun görüntülü vs sanki taniyormus gibi olursun her gün gunaydinlar gün içi sohbetler vs vs
Sonra büyü bozulur bilemiyorum ya yürüten erkeklere bravo ama .
Almanlarda soğuk bence .bir tane vardu benim Alman ne bilim yani yakışıklıydı ama soğuk gelmişti.Türk erkeklerinin hepsi aynı Cherrycim. Böyle deyince “Nerden biliyorsun, hepsini mi test ettin” diyorlar.Kaba saba, bencil, yardım etmeyen tipler. Kendilerini nimetten sanıyorlar. Hepte gözleri dışarda. Valla sadık, anlayışlı erkek kaldıysa koruma altına filan alınmıştır
yenGEnC sen Rustan ayrıldın mı şimdi? Almanla mısın? Son durum nedir? Bende en son kararsız kaldığını okumuştum.
Bende şeyi çok garip çok planlı insanlar. Mesela konuşalım ne zaman müsaitsen demiştim bir kere bana gün ve saat aralığı vermiştiAlmanlarda soğuk bence .bir tane vardu benim Alman ne bilim yani yakışıklıydı ama soğuk gelmişti.
Adam istese gelir Türkiye sudan ucuz onlara.Benim samimiyetine güvendi galiba. Belki de kültürel olarak bizden uzak olduğu için de olabilir. Cidden bende uzaktan ilişki yürüten kişilere büyük bir saygı duydum. Ama benim kişiliğime tersmiş anladım. İnsan hoşlandığı kişiyi görüp dokunmak istiyor ya da birşeyler yapmak istiyor. Uzaktan bir ilişki yürütmek çok zor.
Üff ben sevmedim.Bende şeyi çok garip çok planlı insanlar. Mesela konuşalım ne zaman müsaitsen demiştim bir kere bana gün ve saat aralığı vermiştioysaki sadece 15 dk muhabbet edecektik.
İyi yönden bakarsak kahveyi de ödemedinizÜff ben sevmedim.
Bide trip atmıştı bana silmisti instadan
Berlinde tanışmıştım.
Benim isteğim yokmuş ona karşı.
Ne yaptin ki ne isteyeyim.
Gittik kahve falan içtik ne yemek ısmarladı ne birşey hiç sevmem cimri tip
Allah'tan kahve ısmarladı ona da şükür
Sonra bana gel diyor gezme yok tozma yok direk eve gel hadisin ordan ya
Bütün hevesim gitti zaten.
Türkiye ye döndüm beni silmiş ay çok da umrumdu.
Evet en azından biraz görgü biliyormuşİyi yönden bakarsak kahveyi de ödemedinizalman usulü de yapabilirsiniz.