FSH 1.85 ESTRADİOL(E2) 237 çıktı

aromel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
159
20
68
İstanbul
Biri çok düşük biri çok yüksek Dr um progestan verdi adet olmam için ama anlamadım ben bu durumu

Canım Mart ayında gebelik öncesi rutin kontrollerim yapılmıştı. Bebek planlıyorduk fakat 1 sene dolmasına rağmen hamile kalamamıştım. O ay çıkan değerlerim FSH normal değerlerdeydi, Estradiol senin gibi bayağı yüksek çıkmıştı. Hatta çok tedirgin olmuştum bir sorun var diye düşündüm. Fakat o ay hamile olduğumu tahliller yapıldıktan yaklaşık 2-2.5 hafta sonra öğrendim.

Yaaaa çok sevindim inşaallah benim de öle olur Dr muallakta kaldı hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi o yüzden tarlusal yerine progestan verdi ama bugün beta hcg ye yine bakıldı yine negatif nolcak böle bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Hadi inşallah darısı senin başına olsun arkadaşım :) Çok zor bir süreç gerçekten, ufacık bir detay ufacık bir farklılık bile acaba hamilemiyim diye düşünmemize sebep oluyor. Açıkçası o ay bende değerlerimi gördüğümde ya bir sorun var yada hamileyim diye düşünmüştüm. Nitekim hamileymişim, Allah seninde gönlüne göre versin. Umarım sende hamile haberini buradan paylaşırsın:)

Çok Saol canım inşallah güzel haberlerim olur benim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…