FSH 13 olan ve hamiş kalan varmı kızlar

MSDUD canım hangi hastaneye gittin tedavimi oldun sen yani. tüp bebekmi oldu senin şimdi.
benim fsh 45 çıkıyor ama kötüsü ben adet olamıyorum biliyorum benim çocuğum olamayack ben bunu kabullendim artık anladım

peki fsh değerinin düşük olması iyimi yani çok düşük olması???

düşük olması lazım yüksek olunca adet olamıyorsun yumurtaların kaltesi düşüyor benim küçülmüş yumuratalrım ve adet olamıyorum bebeğim olamıcak benim yani

düşük olması lazım yüksek olunca adet olamıyorsun yumurtaların kaltesi düşüyor benim küçülmüş yumuratalrım ve adet olamıyorum bebeğim olamıcak benim yani

canım ne yaptın sen ya bu kadar moralsiz olma lütfen neden olmasın hepimizde bir çok problem var Allah büyük olumlu bakmaya çalış herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda:1hug::nazar::nazar::nazar:

benim imkansız çünkü adet olamadığım için artık ümidimde kalmadı aşılama yaptırdım 2 çıkıyor değer negatfi yani ve ben hala adet olmadım ufukta gözükmüyor bana bebek

kızlar benim tahlil sonucuna bi bakın .yaş 36
fsh- 10,55

Lh-4,98
e2-36,21
kızlar bu değerler nasıl eylülde tüp bebeğe başlıcam

BTRKLC canım bence çok kötü değil şansın var endişelenme sakın olur inş. ben inanıyorum sende inana moralin yüksek olsunki sonuç iyi olsun bence

kızlar benim tahlil sonucuna bi bakın .yaş 36
fsh- 10,55

Lh-4,98
e2-36,21
kızlar bu değerler nasıl eylülde tüp bebeğe başlıcam

Bence hiç kötü değil tüp bebekde rahatlıkla hamile kalırsın hatta normal yollardan bile kalırsın başka bir problemin yoksa.Sadece doğal yollardan hamile kalmak için 10-12 derler üst sınıra ama bence fsh de tek başına kriter değil baksanıza çok çok yüksek fsh ile doğal yollardan hamile kalan arkadaşlarımız var bence yumurtalıklardaki foikül sayısı belirliyor yumurtalık rezervi hakkında bilgiyi diye düşünmeye başladım ben yoksa fsh inip çıkan dalgalanan birşey bu yumurtalık rezervini en iyi belirlemenin yolunu antral folikül saydırmak ama tabi düzenli adet görmekde önemli.

mrb arkadaşlar
bi kaç gün öncesine kadar fsh ın ne olduğunu dahi bilmiyordumm. uzun zamandır süren bi adet düzensizliğim vardı. hep geç olurdum .
geçen gün bir hafta arayla 2. kez adet oldum. dr beni muayene etti, tahlil istedi. bi baktık -fsh 15 - lh 2,5- doktor tedirgin oldu ve bi kaç gün sonra tekrar gel dedi
tekrar gittim bu seferde fsh 20 olmuş. dr sonuçların çok kötü olduğunu söyledi..günlerdir ağlıyorum, eşim ne kadar teselli etsede kar etmiyor.
doktorun söyledikleri aklımdan çıkmıyor..yaşım daha çok genç ve 2 yıllık evliyim, çocuk ta yokk... ya hiç olmazsa=?

canım öncelikle fsh ve lh nin adetin 3. gününde ölçülmesi gerekir eğer ilki 3. gününde ölçüldüyse tamam ama birkaç gün sonra 20 olmuş diyorsun bence birdahaki ay tekrar adetinin 3. gününde ölçtür bak bakalım aynımı düşmüşmü yükselmişmi çok genç yaşlarda fsh dolgalanmaları çok önemsenmesede ileri yaşlarda erken menopoz habercisidir.

Bence hiç kötü değil tüp bebekde rahatlıkla hamile kalırsın hatta normal yollardan bile kalırsın başka bir problemin yoksa.Sadece doğal yollardan hamile kalmak için 10-12 derler üst sınıra ama bence fsh de tek başına kriter değil baksanıza çok çok yüksek fsh ile doğal yollardan hamile kalan arkadaşlarımız var bence yumurtalıklardaki foikül sayısı belirliyor yumurtalık rezervi hakkında bilgiyi diye düşünmeye başladım ben yoksa fsh inip çıkan dalgalanan birşey bu yumurtalık rezervini en iyi belirlemenin yolunu antral folikül saydırmak ama tabi düzenli adet görmekde önemli.

BTRKLC canım bence çok kötü değil şansın var endişelenme sakın olur inş. ben inanıyorum sende inana moralin yüksek olsunki sonuç iyi olsun bence
teşekkür ederim yorumlarınız için.evet malesef eşimde ileri harkaetlilerde sorun çıktı .ameliyat oldu düzelme var .fakat iki aşılama sonuç vermediği içi tüp bebek kararı alındı.benim arzum tabiki doğal hamile kalabilmek .umarım bu mucize gerçekleşir.:CüvCüv:

simlamutlu, ilk tahlili zaten 3. gününde vermiştim. doktor kendisi dedi bi iki gün sonra tekrar gel diye..bilmiyorum artıkk
kafam karıştı allak bullak oldumm.ilk defa böyle bişey duyuyorum etrafımda kimsede duymamışltım. bu yüzden çok kötüyüm..

merhaba kızlar 0,16 amh ve 20 fsh ile normal yolla 3 ay içinde hamile kaldım. sadece stres olmadım ve oluruna bıraktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X