• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Fsh 2.1 nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar benim esimde azosperm biyopsi oldu dondurulmuş sperm var ben rahim filmi cekilicem sonrada tüp bebeğe baslicaklar sanırım eşimin tanışınca fsb:2.1 + azosperm yazıyor nedir bu doğal yolla hamile kalabilirmiyim

Merhaba kızlar benim esimde azosperm biyopsi oldu dondurulmuş sperm var ben rahim filmi cekilicem sonrada tüp bebeğe baslicaklar sanırım eşimin tanışınca fsb:2.1 + azosperm yazıyor nedir bu doğal yolla hamile kalabilirmiyim

Canım eşinin sonucunu tam olarak paylaşırsan bizimle yorum yapabiliriz.

Canımmmm çok teşekkür ederim önce eşime varikosel dediler sonra 2 kere sperm testi oldu 0 çıktı sonuç azosperm testis biyopsisi oldu biyopsi kagindada tanı: fsh:2.1 + azosperm test: 4.1 46xy azf delesyonu + yazıyor. testis biyopsi sonucunda da komplet spermatogenez yazıyor eşim ilaçla tedavi edilebilirmi bu spermatogenez canlı spermmi oluyor Allah im nasip ederse dondurulmuş spermle sağlıklı bir çocuğum olurmu cevaplarsan çok sevinirim

Bilmiyorum ki canım su an varmı yokmu acaba hem varikosel hem azospermmi kimse bi açıklama yapmadiki bu komplet spermatogenez canlı spermmi oluyor önce asilama yapmiyorlarmi

Benim esimde azopsemi ydi biz variskosel ameliyati olduk ama eşimin ileri derece çıktı variskosel tam tahlilleri normaldi genetik hormon ameliyatindan altı ay snra çıkış başladı suan azda olsa sperm var çok şükür darısı ins sizin başınıza arkadaşım ama ilkk tahlileri nizi yaptırın hormon genetik tahlili spemr tahlili üç kerede snra sebebi araştırılsin ona göre yol izlersiniz ins hayırlı haberler alırız veririz Cemil cumlemız

Canımmmm çok teşekkür ederim önce eşime varikosel dediler sonra 2 kere sperm testi oldu 0 çıktı sonuç azosperm testis biyopsisi oldu biyopsi kagindada tanı: fsh:2.1 + azosperm test: 4.1 46xy azf delesyonu + yazıyor. testis biyopsi sonucunda da komplet spermatogenez yazıyor eşim ilaçla tedavi edilebilirmi bu spermatogenez canlı spermmi oluyor Allah im nasip ederse dondurulmuş spermle sağlıklı bir çocuğum olurmu cevaplarsan çok sevinirim

Canım azosperm konusunda çok bilgi sahibi değilim malesef ama kürleri denemeni tavsiye ederim özellikle saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü..İnşallah şifa bulursunuz..Rabbim kısa sürede olumlu sonuçlar almanızı nasip etsin..

Back
X