Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün yaptırdığım fsh testinde değerim 39 çıktı geçen ay 5 çıkmıştı bu değer tekrardan düşüyor mu ? 27 yaşındayım tüp bebek için gitmiştik orada çıktı nedir bu durum bir fikri olan var mı ?
Bugün yaptırdığım fsh testinde değerim 39 çıktı geçen ay 5 çıkmıştı bu değer tekrardan düşüyor mu ? 27 yaşındayım tüp bebek için gitmiştik orada çıktı nedir bu durum bir fikri olan var mı ?
Yüksek çıkmış. Fsh kolayca inip yükselen bir hormon. Stres, pcos olması, sigara içmek ,vitamin eksikliği ,beslenme düzensizliği fshyi etkiliyormuş. Vitamin değerlerinize ve amh ye de baktırdınız mı?
Yüksek çıkmış. Fsh kolayca inip yükselen bir hormon. Stres, pcos olması, sigara içmek ,vitamin eksikliği ,beslenme düzensizliği fshyi etkiliyormuş. Vitamin değerlerinize ve amh ye de baktırdınız mı?
0.231 idi amh değerim bu ay adet oldum ama kanama olmadı sadece vardı öyle başladı bitti , erken menepoz durumumu sizce doktora gittim birşey demedi ama kanama da olmadı değer yüksek anlayamadım