FSH DEĞERİM 7,00 yardımmmm

cananisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
90
1
96
İstanbul
senağlama canım arkdaşlarım 18 aylık evliyim hiç korunmadk ve hala çocuğumuz olmadı.
neyse dün cerrahpaşa hastanesine gittim okadar memnun kaldımki anlatamam.
doktor eski sonuçlarıma baktı fsh mi dedi prolaktin mi dedi anlamadım okadar kızdıki eski sonuçlarıma baktı ve yüksek dedi fsh'n.
sonra muaene ederken sağ over pko sol over pko ve ikisininde de sıvı yok dedi.

çok yoğunlardı o an bi karmaşa oldu soramadım. iyimi kötümü sıvının olmaması fshmin yüksek çıkması.
tamam fsh me yüksek dedi.
farlutal verdi adetin 3. günü gidicem ama çok korkuyrm. muhtemelen aşılama olacaksın dedi.
tedavi sürecim nasıl devam edecek.
bilgi verirmisiniz arkadaşlar senağlama

canim benim bir bilgim yok ama fsh yüksek olunca iyi olmuyorda ama bu deger yüksek mi degil mi onu bilemiyorum...
endise etme simdi bilen arkadaslar yazar merak etme canim...
insallah hersey yolundadir bebegini alirsin kucagina

ya bende yüksek fsh için tedavi görüyorum... ama senin fsh değerin 7 iken ne diye yüksek bulmuşlar bu sonucu anlayamadım. 3 tane doktora gittim hepsi de fsh değeri 10 un üstünde çıkarsa tedaviye başlıyorlar. fsh değeri 15 ise tüp bebek ve eğer 15 in üstündeyse işte o zaman umutsuz vakasın dediler.. ki benimki 45 fsh değeri. normali 10 un altında seyretmesi... bence bu değerlerle panik yapılacak bir durum yok ortada...

fsh normal bence yaa benim 8.8 çıkmıştı yaşına göre biraz yüksek dedi zten biz eşimde sperm azdı tedavi görüyoduk tüp bebk 20 tane yumurta topladılar
yani ilginç geldii

fsh normal bence yaa benim 8.8 çıkmıştı yaşına göre biraz yüksek dedi zten biz eşimde sperm azdı tedavi görüyoduk tüp bebk 20 tane yumurta topladılar
yani ilginç geldii

canım benim eşimdede sperm hareketsizliği var. acaba aşılamamı yapacaklar yoksa tüp bebeklemi başlıycaz tedaviye.okadar merak ediyrmki anlatamam.
farlutal ilacını verdi iç adet olacaksın 3. günü gel dedi ama şimdi içersem bayrama denk gelecek.
o yüzden bayramın 1. günü içicem tahminen adetim hafta ortasına denk gelecek.

acaba tedavim nasıl başlaycak.

senin tüp bebek sonucun ne oldu canım inşallah hayırlı haerler almışsındır.

bu arada kaç amal oldu? bizim maddi durum biraz kötü senağlama

ya kızlar yok 15 fazla 15 ustu umutsuz vaka falan degıl.yanlış bılıyosunuz ben 45 le hamıle kalan bılıyorum.onemlı olan ultrasonda yumurta gorunmesı ve en onemlısı allah ın ıstemesı.oyle bı sınır yok.ona bakarsanız arkadasımın bır 7 oluyor bır 2ye dusuyor.bu hormon denen ılletler değişken

Geçen yıl doğum kontrol hapı kullanıyodum bi sorun olur mu diye hormon testi yaptırmıştım sorun yok kullan demişlerdi şimdi bebek istiyoruz tekrar yaptırdım Adetin 3. günü geçen yılki FSH degerim 11 miş bu sene 7.92 çıktı 28 yaşımdayım bu yaşa göre yüksek değerlerin rezervlerin tükeniyo büyük bir şehire gidip baktır dedi doktor. o kadar ciddiyse niye geçen sene bişey söylemediler sinir oldum ne yapsam bilemedim biriniz bi yol gösterin

Geçen yıl doğum kontrol hapı kullanıyodum bi sorun olur mu diye hormon testi yaptırmıştım sorun yok kullan demişlerdi şimdi bebek istiyoruz tekrar yaptırdım Adetin 3. günü geçen yılki FSH degerim 11 miş bu sene 7.92 çıktı 28 yaşımdayım bu yaşa göre yüksek değerlerin rezervlerin tükeniyo büyük bir şehire gidip baktır dedi doktor. o kadar ciddiyse niye geçen sene bişey söylemediler sinir oldum ne yapsam bilemedim biriniz bi yol gösterin
aslanpencesi kürü var Saraçoğlu nun araştır bence. Bütün hormonlari normal seviyeye getiriyorms

Back
X