• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh değerim.....

ARZUM44

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
336
44
623
merhaba doktor bey,benim problemim sürekli fsh hormonumun değerleri değişiyor,bir yıl önce adet düzensizliği sebebiyle doktora gittiğimde yapılan tahliller sonucu fsh 13 çıkmıştı, doktor, eğer çocuk düşünüyorsan,geç kalma demişti,sonraki dönemlerde tekrar doktora gittim ve fsh 24 olmuştu,o doktorda bu değerlerle tüp bebek merkezi bile seni kabul etmez demişti,en son yaptırdığım hormon tahlilinde ise 16 çıktı,acaba bu değer hamile olmayı engelller mi?

merhaba doktor bey,benim problemim sürekli fsh hormonumun değerleri değişiyor,bir yıl önce adet düzensizliği sebebiyle doktora gittiğimde yapılan tahliller sonucu fsh 13 çıkmıştı, doktor, eğer çocuk düşünüyorsan,geç kalma demişti,sonraki dönemlerde tekrar doktora gittim ve fsh 24 olmuştu,o doktorda bu değerlerle tüp bebek merkezi bile seni kabul etmez demişti,en son yaptırdığım hormon tahlilinde ise 16 çıktı,acaba bu değer hamile olmayı engelller mi?

merhaba
bütün bu değerler yumurtalık rezervinizde ciddi bir azalmayı gösteriyor.Bencede vakit kaybetmeden bir merkeze başvurun ve muayene ile de değerlendirilsin

merabalar..hormon tahlilime yorum yapar mısınız?? teşekkür ederim şimdiden..adetimin 3. günü yaptırdım..

e2:51,67
fsh:4,09
lh:4,09
tsh:0,84

nasıl sonuçlar..yorum getirirseniz sevinirm..sevgiler..

merhabalar.. doktor bey benim fsh değerimde 14 çıktı,düzensiz adet oluyorum 36 yaşındayım..FERTıLAıD isimli ilacı kullanmak istiyorum hormon düzenlediğini duydum .önerirmisiniz? teşekkürler

Merhaba
Değerleriniz yüksek seyrettiği için vakit geçirmeden tüp bebek merkezine başvurunuz.

Back
X