FSH DÜŞÜRMEK İCIN ASLAN PENCESI UYGULAYANLAR HADI BURAYA

yarem21

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
3.695
287
698
FSH 12 lerde testere dişli aslan pençesine başlamak istiyorum bu kure ne zaman başlayabilirim ve dok gidecem klomen verecek beraber kullannanin bir sakıncası var mi

Son düzenleme:
Klomenle olurmu bilmem ama faydali!bitki doktoruna sor öyle kullan yinede

Ben aslan pençesi kullandım evet çok iyi geliyor.adetin şu yada bugünü demek bana sacma geliyo.ama ben adetim yokken başladım gerçekten hormon testi yapılacağı zaman gittim bütün değerlerim normallerde seyretti.bir bardak suya bir tutam attim ve 6 dakka kaynayinca ocağı kapatıp ilınmasını bekledim ve içtim.kardeşçe kullandığım için diyorum faydasını gördüm dilerim sende görürsün

Bende bugun basladim ilacsiz adet olamiyorum inşallah bu konudada bir ise yariyordur

Aslan pençesi adet olmayı kolaylaştırıyor bundan emin olabilirsin bende denedim ve 23günde adet oldum.normalde ki adetim 27 bazen 25 bazen 30du.
Inşallah faydasını görürsün

Aslan pençesi adet olmayı kolaylaştırıyor bundan emin olabilirsin bende denedim ve 23günde adet oldum.normalde ki adetim 27 bazen 25 bazen 30du.
Inşallah faydasını görürsün
İnşallah ,gunde bir mi iki kere mi kullandiniz

Vallaha ben sadece geceleri yaptım eşim işe gidiyordu evde yalnızdım o zamanlar yaptım bazende iki defa yaptığım oluyordu.ama gerçekten faydasını gördüm fazla da beklemedim yani uzun bi sure kullanmadım takriben 10 gün kadar kullandim bi yumurtlama evresinde bıraktim gerçi bi bebegim henüz yok ama hormon değerlerim hep standartlara geldi

İnşallah en kısa zamanda gelir bebeğinşöyle iki ay kadar icmeyi planliyorum bakalim ne olcak.teşekkür ettim

Allah sifa versin inşallah istedigin hayırlı sonucu alırsin
Güzel duan içinde Allah razı olsun benim için dua edersen sevinirim. Bir de evladı olmayan benim gibi nice kadınlar var onlarada nolursun dua et o kadar hasretim ki bi bebegin sesine

Güzel duan içinde Allah razı olsun benim için dua edersen sevinirim. Bir de evladı olmayan benim gibi nice kadınlar var onlarada nolursun dua et o kadar hasretim ki bi bebegin sesine
Canim benim seni o kadar iyi anliyorumki 5 yıl ugrastim bebegim olsun diye rabbim bana iki tane kiz nasip etti .inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.yasin kac ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama elinden geleni yapıp Allaha tevekkül etmekten baska care yok.hersey Allahtan...
He uzerinde baskı kurmaya çalışan bebek yokmu diye soran saçma insanlarada takılma.Onlar bebegi yapinca olan birsey sanacak kadar cahiller.

Ezanlar okunuyo Rabbime yalvariyom nolur Rabbim tasa can verensin banada salih evlat ver dayanama gücü ver Rabbim korkularımi gider.senden baska kimsem yok.ailemle bile oturup konusamıyorum bi ablam yeni öğrendi benle ilgileniyo aglıyo Rabbim onada banada evladı olmayanlarada ya vehhab ismiyle salih evlat versin insallah.duaların için Allah razı olsun çok saol ne dilegin ne hacetin varsa Rabbim sana onu versin.beni mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin

Canim rabbim hayırlı sağlıklı evlat vrsin çok şükür iki kız evladım var yaşında var 3 cü için n iyetlendik ama fsh yüksek aslan pencesi kürü uygulamaya başladım birde çörek otu bakalım nasıl olacak geçen ay klomen kullandım olmadı bir süt ve madanoz buhari yapacam kısmet artik bakalim

Merhaba canım 3 cüyu mu istiyorsunuz

Testere dişli aslan pencesi içmeye başladım adetim kesti bu defa sizlerde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…