Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomenle olurmu bilmem ama faydali!bitki doktoruna sor öyle kullan yinede[/QUOTE
Dok bitki ile ilgili bilgi vermiyor.adetin kaçıncı günü başlanıyor biliyor musunuz
İnşallah ,gunde bir mi iki kere mi kullandinizAslan pençesi adet olmayı kolaylaştırıyor bundan emin olabilirsin bende denedim ve 23günde adet oldum.normalde ki adetim 27 bazen 25 bazen 30du.
Inşallah faydasını görürsün
İnşallah en kısa zamanda gelir bebeğinVallaha ben sadece geceleri yaptım eşim işe gidiyordu evde yalnızdım o zamanlar yaptım bazende iki defa yaptığım oluyordu.ama gerçekten faydasını gördüm fazla da beklemedim yani uzun bi sure kullanmadım takriben 10 gün kadar kullandim bi yumurtlama evresinde bıraktim gerçi bi bebegim henüz yok ama hormon değerlerim hep standartlara geldi
Güzel duan içinde Allah razı olsun benim için dua edersen sevinirim. Bir de evladı olmayan benim gibi nice kadınlar var onlarada nolursun dua et o kadar hasretim ki bi bebegin sesineAllah sifa versin inşallah istedigin hayırlı sonucu alırsin
Canim benim seni o kadar iyi anliyorumki 5 yıl ugrastim bebegim olsun diye rabbim bana iki tane kiz nasip etti .inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.yasin kac ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama elinden geleni yapıp Allaha tevekkül etmekten baska care yok.hersey Allahtan...Güzel duan içinde Allah razı olsun benim için dua edersen sevinirim. Bir de evladı olmayan benim gibi nice kadınlar var onlarada nolursun dua et o kadar hasretim ki bi bebegin sesine
Canim rabbim hayırlı sağlıklı evlat vrsin çok şükür iki kız evladım var yaşında var 3 cü için n iyetlendik ama fsh yüksek aslan pencesi kürü uygulamaya başladım birde çörek otu bakalım nasıl olacak geçen ay klomen kullandım olmadı bir süt ve madanoz buhari yapacam kısmet artik bakalimEzanlar okunuyo Rabbime yalvariyom nolur Rabbim tasa can verensin banada salih evlat ver dayanama gücü ver Rabbim korkularımi gider.senden baska kimsem yok.ailemle bile oturup konusamıyorum bi ablam yeni öğrendi benle ilgileniyo aglıyo Rabbim onada banada evladı olmayanlarada ya vehhab ismiyle salih evlat versin insallah.duaların için Allah razı olsun çok saol ne dilegin ne hacetin varsa Rabbim sana onu versin.beni mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin
Merhaba canım 3 cüyu mu istiyorsunuzCanim benim seni o kadar iyi anliyorumki 5 yıl ugrastim bebegim olsun diye rabbim bana iki tane kiz nasip etti .inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.yasin kac ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama elinden geleni yapıp Allaha tevekkül etmekten baska care yok.hersey Allahtan...
He uzerinde baskı kurmaya çalışan bebek yokmu diye soran saçma insanlarada takılma.Onlar bebegi yapinca olan birsey sanacak kadar cahiller.
Yok canim adetlerim bozuk ilac kullanmadan olamiyorum o yüzden basladim kullanmaya..Merhaba canım 3 cüyu mu istiyorsunuz