Menopoz fsh,lh,prolaktinim Düştü 1 Buçuk Yıl Sonra ama e2 Çok Düşük

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

umut.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
80
2
86
Balıkesir
kızlar fsh bir buçuk yıldır 15 civarındaydı lh da 10 civarında prolaktinim hep yüksekti e2 sürekli değişiyor 3 aydır 5'ten küçük çıkıyor ve 3 aydır kanamam az geliyor cyclo ile adet oluyorum zaten bu ay endokrine gittim (prof.a) ve bütün tahlillerim yapıldı herşeyım normal çıktı ve benim fsh:8 lh:3 prolaktin:12 ama e2:10'dan küçük diye çıktı adam suratıma bakıp sen gayet sağlıklısın dedi şok oldum bukadar düşmüş fshım ama sorun e2 çalışmıyor yani çalışşamassada adet görememki bana cycloyu bırakmamı ve beklememi söyledi olmaassan 45 gü sonra ara dedi.bu yaşta olur böyle şeyler ilaç kullandığından dolayıda alt üst oluyordur dedi sorun yok herşey normal takma kafaya dedi çokda önemsemedi durumumu ben hormon doktoruyum benim üstüm yok bana güven sen ve benim dediklerimi yap dedi ama kadın doğuma gittim bu kadar düşük e2ile adet olamassın tekrar başa dönersin dedi doktr sen bılırsın dene ama olamssın tekrar farlutalle olursun dedıbende ya olursam mucıze olabılır dedım sen bekle cok dedı bana bı uzuldum bı uzuldum cycloya başlamam lazım bırkac gun ıcınde yada endkrin doktorunu dınleyıp ıcmemem lazım korkuyorum, ya kendılıgımden adet olmak ıstıyorum( ne yapıcam yaşayan varmı bu durumu..?????

kaç yaşınndasın ve evlimisin. fsh ve lh ı düşürmek için başka birşeyler yaptın mı

bekarımm 24 yaşındayım 22 yaşımda öğrendim bu hastalığımı..hicbirşey yapmadım ama psikolojik olarak çok kötüyüm depresyondayım ewdekiler bana laf atarken resmen korkuyor,ewden dışarıya çıkmak bile istemiyorum ama bu ay güzel günler geçirdim hastalığımı çok düşünemedim çok yer gezdim çok yoğundum..galiba takmassan düzelme olacak gibime geliyr benim doktorlarım hep söylüyor zaten stres yapıyor uzak dur stresten diye ama bakalm hayrlısı rabbim yardımcımız olsun.

kızlar ilaç içmeden kendiliğimden 31.gün adet oldum:))))))tahlillerim yine bir önceki gibi iyi sayılır yani acaba geriye dönüş dedikleri bumu?inşallah allahın izniile bu dertten kurtulmak istiyorum hep dua ediyorum kendim için benim gibi olanlar için bütün şifa bekleyen kullar için,evlat hasretiyle yanan yürekler için rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin!!!aminnn...ama şunu çokk çokk iyi anladım en önemli etken stresss gerçekten hastalığımı hiç düşünmedim aklıma geldikcede salladım bişekilde kafamı hiç yormadım bu konuyla ilgili....önceden sabah kalktığımda ağlamaya başlayıp sabahlara kadar ağlıyordum ne uyku ne birşey hep kafam ordaydı evden çıkmazdım hep ağlardım krize girerdim.kişi kendinin doktoruymuş çok zor ağlamayın demek biliyorum yaşayan bilir bu derdi ama gerçekten takmamaya çalışın çok faydasını göreceksiniz rabbim hepimize şifalar versin.hep güzel haberlerle karşılaşırız inşallah!!!

ne güzel bir haber vermişssin maşallaaah umut!! bunları duymak benim için de bir umut..darısı benim de başımaaa ilacı kullanmamakla en iyisini yapmışssın..bundan sonra hep düzenle gider isteklerine kavuşursun inşallah :) bu arada endokrin dontorun kim ve nerede öğrenebilir miyim? bi de ben gidiyim yaa

çok sevinmişim galiba kızlar(bu ay 46 gün oldu hala adet olmadım ve amh tahlili yapıldı sonucum 0,38 bugün aldım sonucumu yarın gidicem ama internetten araştırdığıma göre çok kötü bir sonuç fshım 8 ama artık yumurta rezervim bitiyor demekki.yaptıran varmı amh tahlilini kızlar yardım edin çok üzülüyorum...umutlar genemi bitti? allahm sen yardım et rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…