kızlar fsh bir buçuk yıldır 15 civarındaydı lh da 10 civarında prolaktinim hep yüksekti e2 sürekli değişiyor 3 aydır 5'ten küçük çıkıyor ve 3 aydır kanamam az geliyor cyclo ile adet oluyorum zaten bu ay endokrine gittim (prof.a) ve bütün tahlillerim yapıldı herşeyım normal çıktı ve benim fsh:8 lh:3 prolaktin:12 ama e2:10'dan küçük diye çıktı adam suratıma bakıp sen gayet sağlıklısın dedi şok oldum bukadar düşmüş fshım ama sorun e2 çalışmıyor yani çalışşamassada adet görememki bana cycloyu bırakmamı ve beklememi söyledi olmaassan 45 gü sonra ara dedi.bu yaşta olur böyle şeyler ilaç kullandığından dolayıda alt üst oluyordur dedi sorun yok herşey normal takma kafaya dedi çokda önemsemedi durumumu ben hormon doktoruyum benim üstüm yok bana güven sen ve benim dediklerimi yap dedi ama kadın doğuma gittim bu kadar düşük e2ile adet olamassın tekrar başa dönersin dedi doktr sen bılırsın dene ama olamssın tekrar farlutalle olursun dedı
bende ya olursam mucıze olabılır dedım sen bekle cok dedı bana bı uzuldum bı uzuldum cycloya başlamam lazım bırkac gun ıcınde yada endkrin doktorunu dınleyıp ıcmemem lazım korkuyorum, ya kendılıgımden adet olmak ıstıyorum
( ne yapıcam yaşayan varmı bu durumu..?????