Fsh lh

prolaktin süt hormonu ve değer bi tık yüksek ama normal sınırda fsh yüksekliği ise menopoz habercisi..ama sizinki gayet normal ... eğer cocuk niyeti ile hormon testi yaptırdı iseniz amh değerinede baktırmanızı öneririm :)

Bekarım covid oldum 28.67 den 4.30 a düştü fsh Lh 33.00 dan 4.80 e düştü esteredol 193 ten 202 prolaktin 14.17 den 18.59 ye çıktı tarlusal kullanıyorum regli değilken bakıldı 24 gün geçti reglim 3 kutu tarlusal 10 günden fazla kullanma dedi bugün son gün insalah regli olurim polikistik over dedi aslan pençesi çayı ada çayı Melisa çayı udi hindi tozu+bal karışımı incir yedim tarlusali kullanırken ilaç etkilemez dedi kan testini zaten o gün ilaç almadım aç karnına kan verdim 3 tane asım var belim karnım çok ağrıyor bide akıntı var ilk defa böyle şekilde karşılaştım korkuyorum inşallah menepoz değildir polikistik overdir subropubik pelvik us cekilxek haftaya cuma onda belli olurmuş başını agrittim kusura bakma bekar olunca insan korkuyor evlenmeden menepoza girmek istemem 1 kutu kullandım tarlusal 5 gün geçti regli olamadım Dr 2 kutu daha yazdı bugün son gün 4 ttaneyi kullan dedi hemşire arkadaşım ama 10 günden fazla kullanilmamaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…