FSH" TSH" LH" PROLAKTIN" ESTRADIOL.. bunlari bilen arkadaslar aciklayabilirmiiii...!?

ebruli18

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
60
1
6
35
Ankara
Ben 21 aylij evliyim ve 6 aydir cocuk istoyrz ama olmuyo ve pko var bikac kez ultrasyon cektirdim ve sonuclarindn bisy anliyamiyorum.anlayan arkadslrdan rica ediyrm bana aciklasinlar lutfen.
FSH - 6.35
TSH - 1.9
LH - 29.56
PROLAKTIN - 22.28
ESTRADIOL - 47

ebruli merhaba. diğer topikten yazmıştım cvp.konunu görünce bir hayırlı olsun demek istedim.
ben de pkoluyum , lh değerim 11, fsh 5,5. yani lh yüksek. yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz. ve son 2 aydır soğan kürü uyguluyorum. henüz kontrole gitmedim ama adetimin düzene girmiş olması bile güzel. sende de adet düzensizliği var mıydı? zaten lh değerimizin yüksek olması sağlıklı yumurta gelişimini ve doğal olarak gebeliği engelleyecektir.
daha önce bitkisel kürler denedin mi?

Sanada cok gecmis olsun allahim bebek isteyen herkeze nasip etsin ins.. benimde adet duzensizligim var.yani soyle soylemek daha dogru olur heralde. Neredeyse adet sokturucu kullanmadan adet olamiyrm.evliligimin ilk6 ayinda adet gormedim ve hastaneye gittigimde pko oldugunu ogrendim tabi o sira bebek dusunmuyrdk doktorum dogumkontrol hapi verdi 6 ay onu kullandim.onu kullanirken adet oluyordum ama az oluyrdm. Son 6 aydirda bebek istedigimiz icinde ilaci biraktim yani alti ay once..

Bu arada cnm bitkisel kur kullandinmi diye sormusun ona cvp yazmayi unuttum. Hayir denemedim sadece sogani denemeye kalkistim onuda icemedim (

anladım. rahim filmini çektir de inşaAllah. ama eğer soğan kürü kullanımıyorsan, en azından hayıt tohumunu öneririm. ben de soğan kürünü 2 ay yaptım belki bir ay daha uygulayıp hayıta başlamayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…