FSH yksek mi?

Merhaba,
Ben FSH ile 2 sene önce tanıştım ilk testimde 30 çıkmıştı tabii gittiğim tüm doktorlar aynen sana dedikleri gibi tüp bebek bile zor hazır gençken hemen dene filan dediler (yaşım 27 idi o zaman) ben 1 sene üşenmeden ve her ay yumurta takibi yaptırdım yumurta bazen 1-2 tane oluyor onlar da büyümüyordu bu takipler sürekli moral bozukluğu yaptı tabii sonra 6 ay kadar hiçbirşey yapmadım dinlendim bu sırada sürekli hayıt suyu içtim ve her ay FSH ölçtürmeye devam ettim FSH 8'e kadar düştü ama o aylarda da gebelik oluşmadı ocak 2009 da yeni yılla beraber bende tüp bebek denemeye karar verdim fakat tahlilde FSH gene 30 çıktı doktorum bu değerle yapsak da paran boşa gider hemde moralin bozulur zaten ultrasonda da yumurta görünmüyor gel bir dahaki ay deneyelim dedi
ben bir dahaki ay adet olmayı beklerken hemde FSH 30'ken şubatta adet olmadım yani anlayacağın FSH 30 iken sürpriz bir şekilde hamile kaldım :) şu anda 4.ay bitti bile hayırlıyısıyla Eylül sonunda oğlumu kucağıma alacağım.
Tabii 2 sene çok gözyaşı döktüm çok üzüldüm ama bana ısrarla tüp bebek diyen doktorlara hemen inanmadım bu yüzden arkadaşım kalbinin sesini dinle içinden ne geçiyorsa onu yap. Bana çok ünlü bir doktor FSH 30 ile hamile kalman bir rüya olur demişti sonra onu aradım hamile kalınca bu sefer da tıpta iki kere iki dört etmez tıp matematik gibi bir bilim değildir ve biz henüz kadın vücudunu çözebilmiş değiliz dedi :))) moralini hep yüksek tut ve bebeğinin olacağına her zaman inan :)

ya nihal harikasın başka bir başlıkta açmıştım orayada yazmışsın çok sağol canım benim. A llah bebişini sağlıcakla almanı nasip etsin İnşallahhh....çok sevindim yaa.....kenidme çok üzülüyordum....şu hayıt suyu satılıyomuş onu iççsek de olurmukii

merhaba canım evet yüksek çıkmış biraz benimkide 22 lerdeydi drum normalin 7 altı olması gerektiğini yoksa yumurtaların çatlamayacağını söylemişti hayıt tohumu ve civan perçeminden çay kullandım düşürüyor ama çok fazla değil tüp bebek olur benim ikizlerim tüp bebek hiç bi hormona bakmadılar gereken hormonlarıda dr yüklüyor zaten bence normal diyene inanma ama tüp bebek olmaz diyenede inanma çünkü benim hormonlarım çok dengesizdi tüp bebek yaptırdığımda allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı

benım fsh 25 kusurdu sonra tup bebk olmaz dediler bız ınadına yaptıracaız dedık oldu ama 2 aylıkken dustu. sonra nerden buluruz caresını dıe arastırmaya basladık manısa kırkagacta ege lokmanını bulduk onun verdıgı ılacları kullandım 1 ayda fsh 12 olmustu sımdı tekrar kullanıyorum bu kez 5 veya 6 ya kadar dusmesını beklıyoruz bakalımm fsh yuksek olanalara tavsıye olunur...Allahım hepimizin gönlune göre versin inşallah... :49: :64:

Back