FSH yüksek çıktı...

Meymunche

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
11
1
1
35
Merhaba Kızlar. 27 yaşındayım. Doktora gittim FSH 10.45 sınırda çıktı. TRİSEQUENS ilacını yazdı. Nasıl kullancam bu ilacı? Aç mı yoksa tok karnına mı kullanmalıyım? Bilenler rica ederim yazsın... Şimdiden Teşekkürler...

Benimde fsh 10.1 çıktı ama bana ilaç filan wermedi doktor amh testi yaptırsı o normal çıktı ilk kez duydum o ilacı

Canım benimde tiroid 5.12 çıktı doktorum bana levotiron verdi 25mg. 1 ay kullandım kontrole gittim hiç düşmemiş şimdi 2haftadır dozu yükseltti 3gün 50mg 4 gün 25mg kullanıyorum.sabahları kahvaltıdan 1 2 saat önce içiyorum bi zararı olmuyo sende öyle yapabilirsin aç içmen ilacın emilimini arttırır daha çok fayda sağlar geçmiş olsun.

Hayıt suyu kullanın hormon yüksekliği olan arkadaşlar prl 186 çıkmıştı hipofiz bezinde kitle nedeniyle hiçbir ilaç kullanmadım randevu günüme kadar sabah öğlen akşam yemek sonrası içtim 10 gün sonunda ölçüm 16 çıktı 4cm lik kitlem hala duruyor ama prl maşallah çok güzel düştü araştırma yapın hayıt ile ilgili Meymunche S Suuuuuu

Hayıt suyunu bende çok duydum ya bide onu deniim bende

Teşekkürler Kızlar. 10 gün sonra yine gitcem doktora İnşallah ilac işe yarar

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
31 yaşındayım. ilk adet olduğumdan beri hep düzensizdi 3 ay adet oluyorsam 2 ay olmuyordum. Defalarca doktora gittim.
Evlenince çocuk yapmak istediğinde gel dediler. ilaç kullanmadan adet olamıyorum.
8 aylık evliyim. Bebek istiyoruz ama olmuyor
fsh 60, amh 0,01 çıktı. Bu sonuçlarla tüp bebek yaptıran oldu mu acaba

fsh çok yuksek çıkmık canım hayıt otuna başla , bu sonuçlarla sakın tup bebek yaptırma boşuna paran gitmiş olur.

fsh çok yuksek çıkmık canım hayıt otuna başla , bu sonuçlarla sakın tup bebek yaptırma boşuna paran gitmiş olur.

inşallah düşer canım ya. Yarın alıcam cuma günü de başlayacağım inşallah
soğan kürü de faydalı diyorlar ondan da kullanim diyorum

önce fsh düşür sogan kürüne sonra başla bence , bu fsh la hiç birşey yapamazsın ,

aynen öyle yapmam gerekiyor. İnşallah düşerse tüp bebek deneyeceğim. umudumu kaybetmek istemiyorum. Bitkisel kürlerle değerlerini normale döndürüp hamile kalanlar çok olmuş burada okuduğum kadarıyla...

aynen öyle yapmam gerekiyor. İnşallah düşerse tüp bebek deneyeceğim. umudumu kaybetmek istemiyorum. Bitkisel kürlerle değerlerini normale döndürüp hamile kalanlar çok olmuş burada okuduğum kadarıyla...

Kesinlikle umudunu kaybetme neden olmasın ki ama herşeyi araştır dene hayıt suyu kullananlar çok iyi geldi diolar ben kullanmadım ama soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım mesela allah gönlüne göre wersin inş iyi haberlerini werirsin

amin inşallah canım ya. Sen normal yollardan mı hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…