fsh yüksek olanlar

Yok kız nereye gideyim aşk olsun ama gebe değilim galiba HAYAL GIBI ŞAKA GIBI..BELKİ TUHAFINA GİDECEK AMA :
GEBE OLURSAM MESELA KENDİMİ SUÇLU HISSEDECEM ŞARKI SIZLERE KARŞI. ..

Evet bir fshzedeliye yakisirmi hamile kalmak ihanettttt😃saka bi yana innnnnsallh canin umut olursun bizlere.evet saka gibi demi doktorlar bizi hipnotize ediyor dogal hamile kalamayacagimiza bundan oluo bence

Evet bir fshzedeliye yakisirmi hamile kalmak ihanettttt😃saka bi yana innnnnsallh canin umut olursun bizlere.evet saka gibi demi doktorlar bizi hipnotize ediyor dogal hamile kalamayacagimiza bundan oluo bence

Bencede okadar yerleşmiş ki kafamiza tüp bebek bile olmaz asla gebe kalamazsin diye.sanki suç izleyeceğiz gebe kalırsak. .hepimiz gebe kalan im inşallah yaaaa...

Bencede okadar yerleşmiş ki kafamiza tüp bebek bile olmaz asla gebe kalamazsin diye.sanki suç izleyeceğiz gebe kalırsak. .hepimiz gebe kalan im inşallah yaaaa...

Bir de bazi drlarin oyle bi yaklasimi var kiii.sanki biz kendimizi bilerek menopoza soktuk.amaann emos napalim akisina biraktim artik kafami taktikca olmycak afedersin ama bazen o isi bile sirf cocuk olsun diye yapiyormus gbi hissetmeye basladim

Bir de bazi drlarin oyle bi yaklasimi var kiii.sanki biz kendimizi bilerek menopoza soktuk.amaann emos napalim akisina biraktim artik kafami taktikca olmycak afedersin ama bazen o isi bile sirf cocuk olsun diye yapiyormus gbi hissetmeye basladim

Aynen bu ay bizde öyle olduk.iskence gibi yabirbirgün arayla birlikte olmak.insanin gulesi geliyor konsantre olamıyorsun. .olsun biran önce bitsin diyosun. ..
sakın ama sakın tedavini yarida bırakma. .gelecek ay git yeniden tedavini ol...fsh yukselmeden tekrar tedavi olman lazım. Bak benim 1.5 yıl önce 33 tu. Şimdi 89...sende benim gibi olma ne olur...keşke ozaman esım tamam deseydide tüp bebek yapsaydiksşimdi o bile yokk...yumurta da yok!
Şimdi esım tamam sen tedavini ol yumurta olunca bende gelecem söz diyor.bu bile benim için mucize...Ama geç oldu hayırlısı!

Oyle de canim bu ay fsh dustude ne oldu.dr soyledi fsh yine duserse femera diye bisey deniycekmis o da olmazsa daha da ugrasmaz benle😟

Canim hic duymadim.incir daha cok kaliteyi arttiriyo diye biliyorum ben de yaptim ama geciktirmedi gerci ben ilacla oluyorum 3 aydir filan adet.sen kullaniomusun ilac

Yok canım ilaç verdi ama adetin beşinci günü başla dedi Serophone miydi neydi tam hatırlayamadım adını

Oyle de canim bu ay fsh dustude ne oldu.dr soyledi fsh yine duserse femera diye bisey deniycekmis o da olmazsa daha da ugrasmaz benle😟

Ezgi olurmu öyle şey. ..niye ugrasmasin onun işi bu...yumurtayı bulduğu anda deneyecek herseyi...Tup bebek tutana kadar. ..para olduktan sonra hep ugrasir. Bıde senin Dr çok iyiymiş sanslisin tatlimm..öyle düşünme. ..BIZ KADERIMIZE BIRAKAMAZLAR. .YARDIMCI OLMAK ZORUNDALAR YAA...

Ya ne biliyim iki doktor arasinda gidip geliom burdaki erkek kayserideki bayan ortak yurutuyolar.bayan cok iyide erkek olan beni deli ediyo bi umutlu bi umutsuz.tamam cok umut eden vaka degilim ama bozma moralimi demi.bide dhea yazdigi receteyi .iste bi umut bazi hastalara yazioz demez mi deli oldum .

Ama tatlım adam dhea çok iyi deyip sana umut verse mesela..sonrada benim gibi bir gelisme olmasa (ALLAH KOKUSUNU INŞALLAH FAYDASI OLUR) hayallerin suya düşmez mi tatlım. ..
bana Dr ilaç vermeyecek ti...direk tüp bebek demişti 33 ken.esim kabul etmedi..yalvardim Dr. A. Ne olursunuz bir ilaç yazın kullanalım belki yararı olur dedim.dr bana okadar açılarak baktı ki. ..dhea yazdı kilo ver dedi karşı yağını karnına masaj yap dedi ama senin acilen tüp bebek yapman lazım dedi...O zamandan belliydi böyle olacagım. .

Kac kilosun ki canim.ya pek ise yaramayacagini ben de biliorum zaten yasli menopozdak kadinlara yaziolarmis bu ilaci😃emos ben seni zayif esmer bi kiz olarak hayal ediom heeee ne bilim oyle canlandirdim

Kac kilosun ki canim.ya pek ise yaramayacagini ben de biliorum zaten yasli menopozdak kadinlara yaziolarmis bu ilaci😃emos ben seni zayif esmer bi kiz olarak hayal ediom heeee ne bilim oyle canlandirdim

Yok kız tam tersi bembeyaz balık etli Kıvırcık saçlıyim.73.600 kadar ciktim evlendikten sonra...Bu ara diyetisyen gittim 65 kiloya düştüm suan. .5 kilo kaldı. ..
sen nasıl birisin tatlım. ..

Yok kız tam tersi bembeyaz balık etli Kıvırcık saçlıyim.73.600 kadar ciktim evlendikten sonra...Bu ara diyetisyen gittim 65 kiloya düştüm suan. .5 kilo kaldı. ..
sen nasıl birisin tatlım. ..

Ben 166 boy esmer.55 kilo.bide yesil gozlu.duz siyah sacliyim.bende 50 kg idim hormonlarla 5 kilo aldim

Ben 166 boy esmer.55 kilo.bide yesil gozlu.duz siyah sacliyim.bende 50 kg idim hormonlarla 5 kilo aldim

O ooo maşallah gelin:) hem manken gibi hem yeşil gözlü hemde siyah saclimissin. ..en işte şanslı güzel kızı almış. .ALLAH KORUSUN:)

O ooo maşallah gelin:) hem manken gibi hem yeşil gözlü hemde siyah saclimissin. ..en işte şanslı güzel kızı almış. .ALLAH KORUSUN:)

Bahtimiz guzel olsun emosum bunlar gecici .kapalimisin peki emos .cok soru sordum sanirim😋

Ezgi benim erkek Kuzenim de Niğde'de koyde öğretmen biliyomusun? Sende ogretmendin demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…