Fsh yuksek olup tup bebek yaptiranlar varmi?

Alice28

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
16
6
6
39
Merhaba arkadaslar,araniz da f.s.h yuksek olup tup bebek yaptiranlar varmi? Ben 34 yasindayim fsh 15.70 cikti ve normal yolla gebe kalamicagimi soyledi doktorum.yurt disinda yasiyorum ve burdakiler kolay kolay tup bebek demezler 1 yili gecicek korunmuyiruz.simdi martin 5 ne randevu verdiler. Ama ben turkiyeye gidicem galiba. Cunku burda ben cok beklemek istemiyorum.aranizda bunu yasayan arkadaslar varsa yazabilirlermi.....

merhabalar bende aynı durumdayım ama benim Fsh 16 iken 4 ay içinde 21e çıktı erken menopoz dediler 4 aydır cyclo-progynova ve 3 ayda biosteron dhea kullandım şuan Fsh ancak tekrar 16e indirdim ve tüp bebek tedavisi için iğnelere bugün itibariyle başlıyorum devlet hastanesindeki doktor Fsh 16 iken sorun olmaz dedi.

Hamile kalmada FSH kendi başına yorumlanabilir bir kriterter değil,öncelikle yumurtaliklariniza baktirin,önemli olan ultrasyon görüntüsü,ben bu forumlarda 84 fsh ile hamile kalan okudum hatta daha yüksek değerlerle bile, onemli olan ultrasyonda yumurta olmasi ve ilaçlara tepki vermesi.

Back
X