• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh..

Gozde3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
19
0
86
Gaziantep
Mrb..ben gozde 24yasindayim bir oglum var 3yasinda tekrar cocuk sahibi olmayi istiyoruz fakat fsh degerim 28 cikiyor hatta bazen 35 i buluyor doktorum yumurtaliklarin kuculdugunu ve erken menepoza girdigimi soyledi fakat adetlerim duzenli bana bu konuyla ilgili yorum yapabilirmisinizmoralim cok bozuk

öyle hemen moralini bozma bakalım.evet değerlerin yüksek ama bu yaşta ne menopozu olumsuz düşünme.zaman zaman değerler artış gösterebilir evet aslında öyle olmamalı ama çokta sorun deil.bak ben sana hayıt tohumu tavsiye ederim gercekten hormonları çok güzel dengeliyor.hergün demleyip bir iki fincan iç derim

öyle hemen moralini bozma bakalım.evet değerlerin yüksek ama bu yaşta ne menopozu olumsuz düşünme.zaman zaman değerler artış gösterebilir evet aslında öyle olmamalı ama çokta sorun deil.bak ben sana hayıt tohumu tavsiye ederim gercekten hormonları çok güzel dengeliyor.hergün demleyip bir iki fincan iç derim

Ben aslan pencesini duymustum bugun icmeye basladim hayit tohumunun suyu vardi aktarda oda ayni etkiye sahipmidir acaba onuda denerim yeterki hormonlarim duzelsin..arzucel destegin icin tesekkur ederim:)

Back
X