Fsh'i yendim bende hamileyim

fts_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
16
11
38
44
1.5 yillim evlyiz ve Fsh degerim yuksek oldgundan iki ayri doktora gttm ikiside yasimdan dolayi gebe kalma sansimn olmadgni soyledi.esimdede sprem hareketszdi.burada sizlerlede paylasmistm.buradanda bilgi edindim nettende arastirdm ve hayit tohumu kullanip fsh dusurup hamile kalanlari gordukce umutlandm.cnku asilama icin erken diye dusunmuyordm.hayit tohumu ictm sabah aksam.esimede keciboynuzu kaynatip icirdm ve pekmezni yedirdm.rabbmnde iznyle su an 8 haftalk hamileyim .rabbm herkese nasip etsn insallah

Hayırlı olsun :KK54:bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah:anneadayı:

Hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin ALLAH Rabbim isteyen herkese nasip etsin :anne:bende 21 haftamdayım çok şükür bende eşime keçi boynuzu içirmiştim o ay hamile kalmıştım trioit hastasıyım bnde zor dediler allah nasip etti

Merhaba arkadasım aynı sorun bendede var yani eşimde sperm hareketsizliği var cok istiyorum cocugum olsun hamile kalamıyorum tabiki önce rabbimin izniyle herşey keçi boynuzu pekmezi yedirsem faydası olur mu birde ek birşey yedirmeli miyim lütfen yardımcı olun doktora gitmekten helak olucaz kesin sonuçta alamıyoruz yardımınıza ihtiyacım var lütfen cevap verin

Back
X