fsh'ı yüksek olupta normal yoldan gebe kalanlar...

deniznaz88

balım
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
19
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübüne yeni katıldım ben tüp bebek merkezinde çalışıyorum bu konuda belki size küçük bilgilerde verebilirim.benim de her kadın gibi sorunlarım var tabi.fsh değerim 10 civarında çıkıyor sürekli ama adetlerim çok düzenli ama az.ve pco'yum.çalıştığım yerinde etkisiyle çocuk sahibi olamıycam die endişeleniyorum benimle dertleşin....mafoldumben

DENİZNAZ88 canım hangi tüp bebek merkezinde çalışıyorsun.sen orda belki duymuşsundur.fsh yüksek olup hamile kalan olmadımı hiç.

semoscum ben göztepe medical park hastanesi tüp bebek merkezinde çalışıyorum OP.DR.AYTUĞ KOLANKAYA'nın ekibindeyim(kanal d doktorum programı sunucusu)iş ortamımda öyle mutlu ve öyle üzücü olaylarla karşılaşıyorum ki...

ya gebe kalanlar kalamayanlar ağlayanlar sevinçten havalara uçanlar falan bi sürü minicik bebekler falan çok güzel bi çalışma ortamım var

aaa şaka mı yapıosun ya 70 çok yüksek bi tedavi görüyo musun su an ?

evt diane 35 alıorum ( haziran da ilaç devam ederken kanama oldu kestim ilacı.sonra 3 ay iaçsız bekledik oladı.fsh 136 çıktı!! şaka gibi yaa...şimdi yeniden başladım gelecek ay tahlil yaptırcam inş düşmüştürrrr...

deniznaz bize umut olman açısından imkansız gibi görünüp hamile kalanları yazarsan seviniriz:::::)özellikle fsh ve yaştan dolayı olanları....

Slm kıslar hayıt tohumunu öneriyorum benimde fsh yüksekti 12-13-15 falan çıkıyordu
3-4 ay hayıt tohumu içtim çok şükürr düzeldii

ben de 13 fsh ile 2 kez hamile kaldım.ilki 8 haftalık kürtaj oldu diğerinden kızımı dünyaya getirdim. çok üzücü günler geçirdim ama umudumu hiç kaybetmedim.umarım isteyen herkes anne olur.

keşke bnm de 12-13 falan çıksa gene şanslısınız siz..
canım benim inşalahh düzelir Rabbim şifanı versinn
ben de 13 fsh ile 2 kez hamile kaldım.ilki 8 haftalık kürtaj oldu diğerinden kızımı dünyaya getirdim. çok üzücü günler geçirdim ama umudumu hiç kaybetmedim.umarım isteyen herkes anne olur.
Rabbim bi daha yaşatmasınn canım o kötü günlerii
ne güsel inşalahh umudunu kaybetmemen inşalahh isteyen herkese nasib etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…