Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu fuardan mobilya alımı??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
kızlar benim bir sorum var daha önce inegöl mobilya fuarından (modef) mobilya alan varmı? varsa gerçekten karlımıdır? ürünler nasıldır? hayde fuar bilgilerinizi paylaşınn benlen nolurrrr:D:D

Son düzenleme:
Kızlar ya ben de bu evlilik hazırlığı fuarına gittim, orada Vivenseyi gördüm. Siz gittiniz mi ona sipariş vericem çok beğendim ama kararsızım. Alttaki koltuk takımının olduğu paketi çok beğendim fiyat da çok cazip tüm ev 5.350 tlye gelicek böyle
$pl3-107.webp

Canim takim cok guzel fiyatta uygun. Demekki fuarlar uygun oluyor gerçekten. Birileri daha fazla bilgi verse. Misal simdi de ismob var ist mobilya fuari.

Bu fuarlar konusunda ben de çok kararsızım. Şahıs firmalarına güvenemiorum bir türlü. Ancak referans olursa bakarım dedim ama çevremdeki çoğu kişi de büyük bilindik firmaların birinde almış :26: İnegöl'den bir arkadaşım alamış, adamlar sandalyeyi eksik getirmiş, bir tanesini de kırmış. Masanın bir kenarı da çizik gelmiş. Parasını kesmişler ama son dakika tatsız sürpriz yaşamak da var sonunda. Biraz hesap yapıp ucuz alacağım derken o moral bozukluğunu yaşmayı hiç tercih etmem açıkçası. Zaten düğün telaşı, stresi olacak. Üzerine bir de obilya stresi yaşamak. .. Gerçi şans işi biraz da.. Diyorum ya kararsızım işte :15:

fuarlar genel mantık sanırım toptancılara hitap etmek oluyor,parekende satışı pek önemsemiyorlar ama müşteri gelirsede normalden daha yüksek satmaya çalışıyorlar benim görüşüm bu...

Back
X