Fulya Bahceci sadece 1 yumurta mi ve Dr. Aktan cok acil lütfen

Kelebegim30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
55
2
86
Avusturya
slm arkadaslar

ben yurtdisinda 4 kez tüp bebek yaptirdim malesef hicbiride tutmadi simdi bahcecide düsünüyorum dr. aktanla görüstüm ben ama mustafa beyi tercih ediyorum cünkü bu belki de son denemem, sadece 1 yumurta bana dediler ben saniyordum ki bir kac deneme gecirenlere daha fazla geri konuyor?
Ve bana ilaclarla birlikte 7000-7500 tl arasi dendi birde ucak hotel baya yüksek, simdi cok kararsiz kaldim ne yapiyim bu arada 32 yasindayim, tüpler tikali!

tskler

kimsenin bir bilgisi yok mu, gercekten cok kararsiz kaldim

Merhaba, ben yurt disinda bir kere tedavi gordum en yuksek dozda ilac kullanildi ve yumurta toplama gununde hic yumurta cikmadigini ve bunun kendileri icin bir tesaduf olmadigini cocugum olmasi icin yuzde 5 sansimin oldugunu soylediler. Biz tavsiye uzerine bahceci klinigine aytun hanima geldik. Daha ilk tedavimde yumurta toplandi. Yasimdan dolayi rezervlerim az oldugu icin tedaviyi bir kac kere tekrarladik ve hepsinde yumurta ve iyi kalitede embriyo elde edildi. İlk transferden sonrada hamileyim.
Aytun hanim cok ugrasti, ona cok sey borcluyumve sanada tavsiye ederim. Mustafa bey olmadigi zamanlarda onun hastalariini takip ediyor. Ancak mustafa beyi tercih ediyorsan ona randevu alabilirsin. Bu bir ekip calismasi ve kullandiklari methodlar ayni.
Bulundugun ulkede ilaclarin belli bir miktarin uzerindeki kismi devlet tarafindan karsilaniyorsa buradaki receteyi oradaki dr a yazdirdigin taktirde alabilirsin.
Birde karsida umut tup bebek var, bahcecinin bir subesi orada ilac dahil tedavi fiyati 5000 olarak gormustum yanlis hatirlamiyorsam.

Canm bir Yalnis anlaşılma olmuş bende Bahçeci de yaptırdım biliyorum senin 5. Denemen se en az 2 tane koyduğa hakkın var tekrar konus ve mutlaka Mustafa beyi tercih et en azından transfere mutlaka onun girmesini sağla Rabbim bu sefer kucağını doldursun inşallah

cok tskler cevaplariniz icin, ben tek recete olayini anlamadim benim burda tek 4 deneme hakkim vardi onuda kulandim artik herseyi kendim ödemek zorundayim, umut evet daha uygun ama bu benim büyük bir ihtimalle hem maddi hem manevi son denemem ondan dr. mustafa beyi istiyorum! yoksa eminiki hepsi cok iyidir!
sen gitdiginde nerde kalmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…