• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Furminatör tarak

oxxo3434

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
11
0
6
İstanbul
Kedimin bütün aşıları tam, ama tüy dökme zamanlarında aşırı artıyo tüy dökümü bilirsiniz. Aşıları tam olsa da tedirgin oluyorum bazen. Normal kedi taraklarıyla da ne kadar tarasan fayda yok pek. Bu yüzden furminatör tarak almayı düşünüyorum. Her yerde de bulunmuyor internetten almayı düşünüyorum. Kullananlar biraz bilgi verebilirler mi acaba, çeşitli markalar var karar veremedim. Şimdiden teşekkürler.

Kedimin bütün aşıları tam, ama tüy dökme zamanlarında aşırı artıyo tüy dökümü bilirsiniz. Aşıları tam olsa da tedirgin oluyorum bazen. Normal kedi taraklarıyla da ne kadar tarasan fayda yok pek. Bu yüzden furminatör tarak almayı düşünüyorum. Her yerde de bulunmuyor internetten almayı düşünüyorum. Kullananlar biraz bilgi verebilirler mi acaba, çeşitli markalar var karar veremedim. Şimdiden teşekkürler.

dünyanın en tatlı ve en tuylu şeyleri onlar :16:

ben bunu kullanıyorum blursan aynısını al derim daha buyukleri var ama onlar kopekler için kediciklerin minicik bedenlerine fazla olur.:1: fiyatını dusunme kalitelisini al cunku 8 yıldır kullanıyorum tas gibi. bide benmki iran kedisi düşün artık :1:
hem tuylerini ferahlatır derisi nefes alır al mutlaka ayda bi yap :31:

$64974268_tn30_0.webp

Benim de almam lazım bu taraktan, güzel konu olmuş.

Her yer tüy delirmek üzereyim, tarıorum tarıyorum faydası yok.
dünyanın en tatlı ve en tuylu şeyleri onlar :16:

ben bunu kullanıyorum blursan aynısını al derim daha buyukleri var ama onlar kopekler için kediciklerin minicik bedenlerine fazla olur.:1: fiyatını dusunme kalitelisini al cunku 8 yıldır kullanıyorum tas gibi. bide benmki iran kedisi düşün artık :1:
hem tuylerini ferahlatır derisi nefes alır al mutlaka ayda bi yap :31:

Eki Görüntüle 792493

Güzele benziyo bu, ayda bir kez mi kullanıyorsunuz? Diğer taraklardan ne farkı var?

Back
X