Siyah kalmamış tükenmiş. Bu renkte göründüğü gibi bordo değil. Morumsu bordo gibi. Fiyatı diğer renklere göre yüksek üstelik.çok güzel sevdiğim bir renk fakat bu cekette çok ucuz duruyor bence. siyah derim ben .
Fiyatttan ziyade rengine takıldım. Mor gibi bordo. Yani pek bu rengi giyende görmedim. Renk bir değişik
Modeli mi yoksa renginden dolayı mı? Yani göründüğü gibi bordo değil, Mora kaçan bordo. Kombin yapmak zor galibarenk zaten güzel cekette güzel. bende seviyorum böyle morumsu yada vişne çürüğü deri ceketleri falan ama duruşundan dolayı alasım gelmiyor
Göründüğü gibi bordo değil mor yansımalı. Duruş derken modelini diyorsunuz. Yandan fermuarlı.rengi güzelde ben duruşunu beğenmedim
Bilemiyorum ben de alsam mı ki? Yani mor gibi duruyor. Bordo değil fazla.Mürdüm dedikleri bir renk ama kimse de görmedim o rengirengine bayıldım
Teşekkür ederim önerin için canımBen kullandım Fuşya deri ceket hatta her renk deri ceketim var çok severim Fuşya her zaman kullanılmıyor krem tüylü botlarımla giyiyordum saçlarımı at kuyruğu yapıp o zaman çok ponçik ve tatlı oluyordu ara sıra giymek için bende çok güzel bir renk fakat bu sitede ki pek güzel gelmedi bana ucuz duruyor başka modeller de bak mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?