FUŞYA RENGİ DERİ MONT NASIL?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TAUL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
Merhaba arkadaşlar. Bir deri ceket arayışı içindeyim. Fuşya rengi deri ceket düşünüyorum ama tenim beyaz, göz ela saç açık sarı. Bana bu renk yakışır mı? Siyah herkeste var, ekru, krem kışın gitmez. Pudra çocuksu. Yeşil ve kırmızı dikkat çeker zaten sarı saçlıyım.

Aklımdaki model şu: Bakmanız için
TIK TIK http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Mont/2458078/489299
Resmi : MORUMSU BORDO ARASI GİDİP GELİYOR. SİZİN FİKRİNİZİ ALMADAN EDEMEDİM :anneadayı:

Eklentiler

• L_20161-6Y3192Z8-A3F_A.webp
    L_20161-6Y3192Z8-A3F_A.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 110
arkadaşlar bunu alan var mı yorum yazın nasıl?

Bence gayet güzel görünüyor.

çok güzel sevdiğim bir renk fakat bu cekette çok ucuz duruyor bence. siyah derim ben .

çok güzel sevdiğim bir renk fakat bu cekette çok ucuz duruyor bence. siyah derim ben .
Siyah kalmamış tükenmiş. Bu renkte göründüğü gibi bordo değil. Morumsu bordo gibi. Fiyatı diğer renklere göre yüksek üstelik.

Fiyatttan ziyade rengine takıldım. Mor gibi bordo. Yani pek bu rengi giyende görmedim. Renk bir değişik

Fiyatttan ziyade rengine takıldım. Mor gibi bordo. Yani pek bu rengi giyende görmedim. Renk bir değişik

renk zaten güzel cekette güzel. bende seviyorum böyle morumsu yada vişne çürüğü deri ceketleri falan ama duruşundan dolayı alasım gelmiyor :(

renk zaten güzel cekette güzel. bende seviyorum böyle morumsu yada vişne çürüğü deri ceketleri falan ama duruşundan dolayı alasım gelmiyor :KK43:
Modeli mi yoksa renginden dolayı mı? Yani göründüğü gibi bordo değil, Mora kaçan bordo. Kombin yapmak zor galiba

Herkeste siyah giyince bu rengi taşımak zor geliyor. Farklı gibi:110:

Ben kullandım Fuşya deri ceket hatta her renk deri ceketim var çok severim Fuşya her zaman kullanılmıyor krem tüylü botlarımla giyiyordum saçlarımı at kuyruğu yapıp o zaman çok ponçik ve tatlı oluyordu ara sıra giymek için bende çok güzel bir renk fakat bu sitede ki pek güzel gelmedi bana ucuz duruyor başka modeller de bak mutlaka

Ben kullandım Fuşya deri ceket hatta her renk deri ceketim var çok severim Fuşya her zaman kullanılmıyor krem tüylü botlarımla giyiyordum saçlarımı at kuyruğu yapıp o zaman çok ponçik ve tatlı oluyordu ara sıra giymek için bende çok güzel bir renk fakat bu sitede ki pek güzel gelmedi bana ucuz duruyor başka modeller de bak mutlaka
Teşekkür ederim önerin için canım :super:

Back
X