"Gaga Hanım evcilik oynuyordu"

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Bülent Ersoy, önceki akşam ‘Chanta’ adlı mekânın birinci yıl dönümünde sahne aldı. (Haberturk.com)

Kızıl saçları, makyajı ve takılarıyla dikkat çeken Diva, Lady Gaga’ya benzetilmesiyle ilgili sorulara, tırnaklarını gösterip...

"Gaga Hanım 28 yaşında. Ben bu tırnak modelini 15 senedir yapıyorum. Yani o daha evcilik oynarken ben böyleydim. Ona özenmedim" diye cevap verdi.

İstanbul gece hayatının popüler mekânlarından Chanta, birinci yılını birbirinden ünlü ismin katıldığı özel parti ile kutladı.

Bülent Ersoy, Seda Sayan-Erkan Çelik ve Ferman Toprak gibi isimlerin katıldığı geceye Bülent Ersoy’un açıklamaları damga vurdu.

Ersoy benzetme için, "Gaga Hanım 28 yaşında zarif bir hanımmış. Ben bu tırnak modelimi 15 senedir yapıyorum. Gaga Hanım henüz evcilik oynarken benim tırnaklarım böyleydi. O yüzden özenme durumu söz konusu değil” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin Sezen Aksu’nun müziği bırakacağı yönündeki açıklamalarını sordukları Ersoy, duruma son noktayı şu sözlerle koydu:

“Sezen müziği bırakamaz. Müziği bırakmaz ama belki arka arkaya o şehirden bu şehre gittiği konserleri azaltıp daha butik çalışabilir.”

Hiç abartmıyorum, espri olsun diye de yazmıyorum bir gece rüyamda Bülent Ersoy'u görmüştüm ve çok fena korkmuştum. O gün bugündür yüzüne bakınca halâ tırsarım.

napsam daha çirkin olabilirim diye ekibiyle birlikte oturup düşünüyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…