Poğaçalar Galete unlu sosyete poğçası...(Resimli...)

esimde beyendi canim doyurucuda oluyor icinide fazla koydum cok güzel oldu 3 tane yedi.
cocuklarda bayildi.tam 14 tane cikardim ben pogocadan.ici patatesli olunca disi kitir kitir icide yumusacik oluyor cok güzel.ilk defa kabartma tozu ile yapilan pogacayi tuttum sayende canim yaa.tsk paylastigin icin canim.alkisalkisalkisbende yeni tadlara merakliyim hic üsenmem aninda denerim.kaydirigubbakcemile3

ayy gerçekten beğendiğinize çok sevindim.. hele çocuklar sevmişya o çok daha güzel... ben denemediğim ve beğenmediğim hiç bir tarifi burada yayınlamadım.. tüm tariflerim denenmiştir.. ve beğenilmiştir...
geri döndüğün için çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

sany0298.jpg

Acikcasi sosyete pogcasini yaparken,patatesten dolayi pek emin degildim.Ama sonuc harika.zemuszemus

çok pişmanım..yarım ölçü yaptım doyamadan biticek.muhteşem bi poğaça bunu okuyan hiç tereddüt etmesin doğru mutfağa:))

bekle bizi sosyete poğaçayla geliyorum. bu defa gircem sosyeteye. :)

eline ssağlık. denemek istiyorum. pazar yapar mıyım ki? :26:

yorumlarınızı okudum arkadaşlar bende yapmak isterim ama biz evde iki kişiyiz onun için çok fazla yiyecek kimse de yok tam ölçüden nekadar çıkıyor bir tepsilik ölçümü yoksa daha mı fazla?

Back
X